Halloween is in aantocht! Maak je eigen griezelkrant!

Gepubliceerd in de rubrieken

Eindelijk is het zover, de meest griezelige periode van het jaar komt eraan. Op 31 oktober vieren we allemaal Halloween, een feest dat door veel mensen gevierd wordt. Het is de dag waar huizen zo griezelig mogelijk versierd worden en iedereen zich gaat verkleden. De kinderen bellen aan bij huizen in de buurt en die bewoners geven dan snoepjes. Vele jongeren, maar ook volwassenen vieren dit met een feestje of een griezeltocht.

Als je van plan bent om iets te organiseren of je zoekt inspiratie voor Halloween, kan Happiedays je zeker helpen. Je vrienden, familie of kennissen zullen alvast onder de indruk zijn als ze hun uitnodiging krijgen als een gepersonaliseerde krant.

Maak je eigen griezelkrant

Ben je meer fan van een griezeltocht en wil je die organiseren door de straten van jouw stad, dorp, wijk of gemeente, dan kan je de buurtbewoners op de hoogte brengen via een griezelkrant. Naast de praktische informatie kan de krant ook enkele leuke griezelverhalen bevatten. Om de lezers van jouw krant al een beetje schrik te jagen en hun nieuwsgierigheid te wekken, vergeet je best zeker geen foto’s van spinnen, pompoenen, heksen, spoken enzovoort!  Het is misschien een leuk extraatje om een wedstrijd te koppelen aan de griezeltocht waar je de kinderen in de buurt oproept om zoveel mogelijk snoep te verzamelen tijdens de trick or treat!

Ben je meer fan van een Halloweenfeestje?

Jongeren of kinderen geven tijdens Halloween ook graag een feestje! Gebruik de Happiedays krant als uitnodiging waar je alle praktische informatie plaatst, maar geef ze ook een blik op wat je zal serveren van enge halloweenhapjes en cocktails. Als je inspiratie nodig hebt voor je eigen feestje, bezoek dan zeker eens ons Pinterestbord, vol tips van decoratie tot cocktails, hapjes en muziek. Raad je gasten aan om zo’n eng mogelijk kostuum aan te hebben op jouw feestje!

lantaarn voor Halloween
Maak een lantaarn voor Halloween
halloweenkrant
Nodig je vriendjes uit om samen een lantaarn te maken

Misschien is het ook wel leuk om gewoon een krant te maken vol leuke kruiswoordpuzzels, make-up- en verkleedtips, receptjes en knutselideeën voor Halloween. Wat denk je van een stappenplan dat aantoont hoe je iets in elkaar moet knutselen? Neem nu bijvoorbeeld het uitkerven van een pompoen of vliegende spookjes. Deel je recepten met elkaar en maak allemaal een leuk hapje of een lekkere cocktail!

Wil je ook een eigen krant maken? Op de website vind je alvast een sjabloon terug, maar je kan uiteraard ook zelf een krant ontwerpen volgens jouw persoonlijke voorkeur.