Een pensioenkrant voor Ivan

Gepubliceerd in de rubrieken

“Onze meest geliefde collega Ivan ging twee weken geleden op pensioen. Iedereen zag hem graag komen en als hij op het werk kwam, kon onze dag niet meer stuk. Hij bracht iedere week ook iets mee dat hij thuis gebakken had. We wilden met zijn allen een speciaal en uniek cadeau geven waar hij nog lang kon van genieten. We dachten aan een zelfgemaakte pensioenkrant.”

De zoektocht naar een origineel geschenk

“Ik had al eens zelf een krant gemaakt voor de verjaardag van mijn kinderen. Het leek me een perfecte gelegenheid om dit ook te doen voor Ivan. Zeg maar een bedankje zelf maken. Samen met de collega’s en met behulp van zijn vrouw zochten we naar de meest gekke foto’s van de afgelopen jaren. Die hebben we allemaal samengebundeld in de online editor van Happiedays. Omdat we iedereen de kans wilden geven om iets persoonlijk mee te delen en zijn eigen boodschap kon vertellen, besloten we om elk een krantenpagina te ontwerpen. Dit zorgde ervoor dat de krant een prachtig aandenken werd aan de toffe jaren die we gehad hebben met Ivan.”

Afgeven aan Ivan

“Bij Happiedays is het perfect mogelijk om slechts één krant te bestellen, je hoeft niet onmiddellijk 50 kranten te bestellen en dat sprak ons wel aan. De krant die wij bestelden telde uiteindelijk 16 pagina’s en we waren allemaal enorm verrast. We waren zo blij met het resultaat dat we besloten om nog een aantal exemplaren bij te drukken. De reactie van Ivan was voor ons natuurlijk het leukste geschenk van allemaal, hij had het totaal niet verwacht en had er ook nog nooit van gehoord. Op het werk praten we nog altijd over het cadeau en als ik op pensioen ga, hoop ik ook zo’n gepersonaliseerd krantje te mogen ontvangen.”

een pensioenkrant maken bij afscheid collega
Ivan, geniet van je vrije tijd!
Een pensioenkrant als aandenken voor de vele toffe jaren met Ivan

Een pensioenkrant maken met Happiedays

Wil je ook een pensioenkrant maken voor je man, vrouw, vriend, vriendin, mama, papa, kind, collega? Ga onmiddellijk aan de slag met onze talrijke krantensjablonen. Dankzij onze gemakkelijke online editor en de vele sjablonen die voor je klaar staan, ga je heel snel aan de slag. Bekijk zeker ook onze blogs, themapagina's, sjablonen en pinterest pagina voor meer creatieve tips en tricks die van jouw afscheidscadeau een groot succes maken!