Tips bij het maken van je eigen krant:

 

  • Bereid je goed voor.
    Verzamel leuke foto's en tekstjes die je in jouw krant wil plaatsen. 
  • Maak een schets van je lay-out.
    Het ontwerpen zal veel vlotter gaan. 
  • Kies een leuk sjabloon.
    Er staan al heel wat toffe sjablonen voor je klaar. Ook een blanco ontwerp.

 

Het is echt heel gemakkelijk. Bekijk het hier!

 

"Na ons huwelijk maakten we een krant om de gasten te bedanken. Het was een groot succes en iedereen was blij met het resultaat. We hadden een leuke herinnering aan de mooiste dag van ons leven!"

 

Lees hier het volledige verhaal van Kevin en Joke!

Meer dan 1500 bezoekers gingen je al voor...

Bekijk hieronder enkele mooie voorbeelden van kranten die we al geprint hebben. Staat de jouwe hier binnenkort tussen?

krant met fashion en blog

 

Via Happiedays mocht in een papieren versie maken van mijn blog. Ongelooflijk leuk! Ik vind het nog steeds zo leuk om door ‘mijn eigen krantje’ te bladeren. Nog leuker was dat ik ook enkele krantjes mocht weggeven aan mijn lezers. Jullie waren dan ook super enthousiast en hebben massaal deelgenomen! Yay!

M.Neerinck

krant gouden bruiloft

 

Heb de krant aangemaakt voor mijn buren ter gelegenheid van hun gouden bruiloft. Heb er persoonlijk veel plezier aan beleefd bij de opmaak en dan achteraf de blijdschap te zien van deze mensen. Kwalitatief was de afwerking tip-top in orde. Zeker een aanrader!

R. Spitaels

eigen krant maken

 

De online editor is een beetje wennen in het begin en een krantje in elkaar stoppen kan best tijdrovend zijn, maar het resultaat was zeker meer dan bevredigend. Het ziet er allemaal super leuk uit en de samenwerking was uitermate plezant. Een zeer leuke ervaring en een mooie herinnering om te koesteren achteraf! Zeker een aanrader, excellente service voor een mooie prijs.

T. Steemans

jubileum trouw krant

 

Mijn vrouw en ikzelf hebben veel plezier beleefd aan het maken van de krant. We hebben onszelf gebaseerd op het voorbeeld dat toen op de website stond. Uiteindelijk hebben we een totaal andere krant qua inhoud en layout gemaakt. Dank zij het voorbeeld hebben we de techniek onder de knie gekregen. We hebben jullie website ondertussen aan verschillende mensen doorgegeven.

P. Van Regemorter

een eigen krant

 

Ik heb zojuist onze zelfgemaakte kranten gekregen. We zijn ontzettend tevreden over de kwaliteit van de kranten: mooi en stevig papier, goede drukkwaliteit en het gevoel van een echte krant. Ook is Happiedays zeer vlot bereikbaar via telefoon en mail en zijn ze behulpzaam. Een aanrader!

A. Vermeulen

Een origineel geschenk. Een uniek aandenken.