Maak een verjaardagskrant om hiep, hiep, hoera te zeggen!

Ontwerp je eigen verjaardagskrant met hulp van onze online editor en sjablonen

Een krant maken met je smartphone

Happiedays is enkel beschikbaar voor vaste pc of laptop. Wil je graag een krantje maken met je smartphone? Download onze Lettr-app en ga meteen aan de slag voor een krant van 4 of 8 pagina's!

Verras de jarige met een persoonlijke verjaardagskrant.

 

Bij Happiedays vinden we dat een jarige wat extra aandacht verdient. Hoeveel kaarsjes hij of zij ook mag uitblazen, elke verjaardag is een uniek moment om te vieren. We willen jou graag de kans geven om iemand op een originele manier gelukkige verjaardag te wensen. Moeilijk om een leuk cadeau te vinden? Je wil eens iets speciaal geven en weet niet onmiddellijk wat? Denk dan eens aan een zelfgemaakte krant!

Verras de jarige met een persoonlijke verjaardagskrant - Happiedays
Enkele leuke ideetjes

Een uniek cadeau voor de jarige

 

Iedereen hoopt stiekem leuke cadeautjes en verrassingen te krijgen op zijn of haar verjaardag. Iets wat je zelf niet verwacht. Een uniek en gepersonaliseerd cadeau zorgt ervoor dat iemand zich speciaal voelt. Met een zelfgemaakte krant kan je de bal niet misslaan. Een gepersonaliseerde krant is leuk om te geven en zeker om te krijgen!

Een verjaardagskrant is een unieke verjaardagscadeau - Happiedays

Een leuke uitnodiging

 

Ook voor een leuke uitnodiging voor jouw verjaardagsfeest kan je op Happiedays terecht. In onze eenvoudige online editor stel je in één-twee-drie een mooie uitnodiging samen. Doordat je de uitnodiging volledig zelf creëert ben je zeker van dat ze trendy, persoonlijke én unieke is.

Wil je er zeker van zijn dat je niets belangrijks vergeet? Bekijk dan zeker eens onze checklist voor je verjaardagsuitnodiging!

Een verjaardagskrant is een originele feestuitnodiging - Happiedays

Een verjaardag vieren in coronatijd

Ken jij iemand die binnenkort jarig is? Door de aanslepende coronacrisis kan je deze misschien niet zo groots vieren als normaal. Toch wil je er alles aan doen om de jarige een leuke verjaardag te bezorgen. Een berichtje via WhatsApp is zo verstuurd, maar in deze coronatijd kan je al eens een extra effort doen! Trommel iedereen op om samen een verjaardagskrant te maken die volledig in het teken staat van het feestvarken! Een krantje vol beste wensen en leuke foto’s? Er is geen leukere verrassing voor de jarige! Uit het oog, maar zeker niet uit het hart!

Een verjaardag vieren in coronatijd doe je met een krant - Happiedays
Aan de slag met jouw verjaardagskrant