Huwelijk

origineel en uniek huwelijk

Uitnodigingen huwelijk

Stap je in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een unieke trouwuitnodiging? Dan ben je bij Happiedays aan het juiste adres! Happiedays is een online tool waarmee je huwelijksuitnodigingen zelf kan maken. Je kan onmiddellijk aan de slag met onze template ‘Huwelijksuitnodiging of start met een blanco ontwerp. Share your ‘happiedays’ en ga aan de slag.

leuke tafeldecoratie menu

Tafeldecoratie huwelijk

Zoek je nog leuke en gepersonaliseerde tafelversiering voor de receptie of het diner? Dan is een krant waarschijnlijk wat je zoekt. Je kan er het feestmenu in plaatsen maar ook foto’s van het bruidspaar van vroeger en nu. Fleur de kranten op met persoonlijke teksten en ontwerp ze in de kleuren en stijl van jullie bruiloft. Je kan zelfs verschillende kranten maken voor de verschillende (groepen) genodigden. Met deze huwelijksdecoratie kunnen jullie de gasten op een speciale manier bedanken voor hun aanwezigheid en misschien enkele richtlijnen meegeven voor de wegwerpcamera of bellenblaas.

Huwelijksbedankjes

Nog aan het nagenieten van de mooiste dag uit je leven? Deel de mooie herinneringen aan je huwelijk met je gasten en bedank hen voor hun aanwezigheid. Deze ‘happie day’ vastleggen in een krant is ongetwijfeld een origineel trouwbedankje maar vooral een leuke souvenir voor iedereen die erbij was.

 

Huwelijkscadeau

Geen inspiratie voor een leuk trouwcadeau voor de bruid en bruidegom? Geef je altijd gewoon een enveloppe met geld omdat het trouwkoppel dit meegaf als cadeautip? Haal dan nu je creatieve geest boven en maak een gepersonaliseerde krant met foto’s en teksten. Ongetwijfeld een geslaagd en origineel geschenk want door de lage kostprijs kan je ook nog steeds aan de cadeauwens van de gelukkigen voldoen.

getuigen vragen huwelijk

Getuige huwelijk vragen

Zoek je een origineel idee om aan een familielid of vriend te vragen of die getuige wil zijn op jullie huwelijk? Met een zelfgemaakte krant kan je de vraag ‘Wil je mijn getuige zijn?’ op een leuke manier stellen.

Enkele tips om een ‘JA’ te krijgen:

1. Plaats een opsporingsbericht op de voorpagina van je krant: ‘Gezocht’. In een artikel geef je een uitgebreide beschrijving van de persoon die je graag als getuige wil. Op het tweede blad geef je meer uitleg en wordt duidelijk dat die persoon zich dient aan te melden als getuige. Gegarandeerd een succes en spannend om te zien hoe jullie toekomstige getuige de boodschap ontdekt.
2. Geef enkele tips mee om ervoor te zorgen dat de handtekening er goed uitziet. Je kan bijvoorbeeld een leuk stappenplan opstellen waarin jullie als koppel aangeven hoe het moet. Uiteraard met jullie eigen handtekening als voorbeeld.
3. Plaats een kalender in de krant waarop je aangeeft hoeveel dagen jullie nog aftellen tot de grote dag.
4. Geef aan wat jullie verwachten van een getuige en hoe die er moet uitzien. Overdrijf gerust wat en zeg dat hij of zij er toch iets voor over moet hebben.

Veel succes!

Leuke herinnering aan vrijgezellenavond

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest achter de rug? Maak een leuk verslagje met de leukste (niet de gênantste) foto’s en stuur het op naar iedereen die erbij was. Het is ook een heel leuk huwelijksgeschenk voor de bruid en bruidegom. Gouden tip: misschien niet alle foto’s zijn geschikt voor de lezers van je vrijgezellenkrant.

Je kan ook een krant maken met ‘vrijgezellen activiteiten’. Daarin kan je alle opdrachten verzamelen die de aanstaande bruid of bruidegom moet uitvoeren. Ook heel leuk om na de vrijgezellenavond te bewaren!