Jubileum

Goud, diamant?

Bij een jubileum herdenken we de dag waarop iets gebeurde of begon. Wil je een jubileum vieren en ben je nog op zoek naar een unieke uitnodiging of speciaal cadeau? Met een gepersonaliseerde krant kan je op een originele manier je gasten uitnodigen of een uniek geschenk geven.

Traditioneel kennen we materiële eigenschappen toe aan de namen van jubilea: een kristallen bruiloft (15 jaar), een porseleinen jubileum (20 jaar), een zilveren bruiloft (25 jaar) en de alom bekende gouden bruiloft (50 jaar). De meest bewonderenswaardige huwelijksverjaardagen zijn de diamanten bruiloft (60 jaar) en het briljanten (65 jaar) jubileum.

huwelijksverjaardag jubileum speciale dag
huwelijk jubileum verloofd hart

Uitnodiging jubileum

Zijn jullie 1 jaar samen, 2 jaar getrouwd, 3 jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt, 4 jaar gehuwd, 10 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 30 jaar gehuwd, 35 jaar geleden in het huwelijk getreden, 40 jaar getrouwd, 45 jaar in de echt verbonden, 50 jaar getrouwd, 60 jaar getrouwd, 65 jaar getrouwd of 70 jaar getrouwd? Proficiat! Deze mijlpalen zijn een uitstekend moment om jullie geluk te vieren. Jullie hebben ongetwijfeld al een mooie ‘love story’ achter de rug. Wij bieden jullie de mogelijkheid om die mooie momenten te verzamelen in een unieke jubileumkrant.

De traditionele jubileumkaarten of gepersonaliseerde kaarten met een foto zijn heel leuk maar je bent al snel beperkt. Vaak kan je maar 1 of 2 foto’s kiezen en is er weinig plaats voor praktische informatie én een leuke tekst. Er zijn bovendien verschillende elementen die je niet uit het oog mag verliezen bij een uitnodiging. Met onze handige checklist zal je niets vergeten te vermelden.

Checklist uitnodiging huwelijksverjaardag:

  • Tijdstip: datum, uur van aanvang van het feest
  • Locatie
  • Hoe bevestigen je gasten dat ze erbij willen zijn
  • Concept: hapje, drankje, diner, dansfeest… – Tip: licht een tipje van de sluier maar geef nog niet alles prijs
  • Geef een cadeautip mee en laat iedereen weten waar je hard voor spaart. Je kan ook op een ludieke manier aangeven welke cadeaus je liever niet krijgt.

Wil jij graag een uitgebreide versie of meer informatie? Bekijk dan zeker onze checklist voor jouw unieke uitnodiging op onze blog.

Je kan er een speciaal moment van maken door de kranten officieel te overhandigen. Of bevestig de kranten aan heliumballonnen en creëer een magisch moment. Het ziet er heel mooi uit maar is bovendien ook heel uniek. Met een speciale boodschap in een persoonlijke krant, maak je het echtpaar ongetwijfeld heel gelukkig.

Al gedacht aan een themafeest of een specifieke kleur? Dat kunnen jullie perfect weergeven in de krant. Met wat foto’s en extra informatie is iedereen goed op de hoogte en wordt het een knalfeest. Beleef de verjaardag van je huwelijk samen met wie je lief hebt en nodig hen uit voor jullie jubileumfeest. Zelf een uitnodiging maken was nog nooit zo leuk!

Kiezen voor een krant biedt veel mogelijkheden en is bovendien heel origineel. Met foto’s van vroeger en nu brengen jullie het mooie pad in kaart dat jullie samen al bewandelden. Stoefen is toegelaten bij zo een mooie prestatie!

Cadeau huwelijksverjaardag

Je wil verrassen en ontroeren met een speciaal cadeau voor een speciale gelegenheid? Met je zelfgemaakte krant geef je een leuk aandenken om na te genieten van een prachtig feest.

Laat een jubileum niet onopgemerkt voorbij gaan. Geef met de kinderen, kleinkinderen of vrienden een uniek geschenk aan het echtpaar. In een krant kan je terugblikken op hun trouwdag en dat geweldige huwelijksfeest. Of misschien weet je wel nog hoe de eerste ontmoeting verliep?

Laat vrienden en familie aan het woord en vertel iets over de band die jullie met het koppel hebben. Of omschrijf in enkele woorden hun relatie. Een woordje van de kinderen, kleinkinderen, andere familieleden en vrienden is altijd leuk! Haal ook zeker de leukste anekdotes boven en tover een lach op het gezicht van de jubilarissen.

gouden jubileum bruiloft geschenk
jubileum geschenk krant 50 jaar getrouwd

Krant 50 jaar getrouwd

We willen jullie graag inspireren en maakten een krant ter gelegenheid van het jubileum van Louisa en Henri: ’50 jaar getrouwd’. Een krant over hun huwelijk en hun leven samen. Maar ook een krant om hen te bedanken voor wie ze zijn en hen te feliciteren met deze mooie huwelijksverjaardag. We blikken terug op hun huwelijksdag, de mijlpalen van het leven en laten enkele 'fans' (lees vrienden en familie) aan het woord.
 
Een leuk concept bij een huwelijksverjaardag is ‘vroeger en nu’. Met nieuws van toen en vandaag, foto’s uit de oude doos, weetjes, familiegezegden en wijsheden, een stamboom van de familie, een gepersonaliseerde puzzel of leuk kruiswoordraadsel en misschien wat tekeningen van de kleinkinderen is de krant voor iedereen leuk om te lezen. Gebruik de template als basis voor je ontwerp of als inspiratiebron voor je eigen creatie.

 

Annie en Henk herinneren hun jubileumfeest met een Happiedays krant

Happiedays maak je eigen krant jubileum

Feesteditie jubileum organisatie

Bestaat de organisatie of het bedrijf waar je werkt 10, 20, 25, 50 of … jaar? Dat is een mooi moment om samen met collega’s te vieren. Een leuk idee voor zo een speciale gebeurtenis is een feestkrant. Alle personeelsleden, vrienden en familie krijgen op die manier een mooi overzicht van de evolutie en veranderingen in het bedrijf. Het biedt de mogelijkheid om terug te blikken op jullie mooiste momenten maar ook op tegenslagen en hoe jullie die op een positieve manier aanpakten. Er zijn ongetwijfeld ook enkele mensen die in deze jubileumkrant eens extra in de kijker geplaatst mogen worden. Of misschien kunnen enkele pagina’s in de krant gewijd worden aan alle personeelsleden. De ideale manier om iedereen eens te bedanken voor zijn inzet en motivatie.

Geïnteresseerd in kranten met een gepersonaliseerde bedankingstekst? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Gepersonaliseerd cadeau voor je werknemer of collega

Ken je iemand die al een hele tijd in dienst is bij dezelfde werkgever en wil je die persoon graag eens extra in de bloemetjes zetten? Misschien geef je wel een verrassingsfeest en wil je een uniek en gepersonaliseerd cadeau geven? ‘Bedankt’ zeggen, krijgt een nieuwe dimensie met de kranten van Happiedays.

Laat een jubileum van een werknemer, voorzitter, CEO… niet zomaar voorbij gaan. Met een jubileumkaart ben je al snel beperkt in ruimte voor een bedankingstekst. In een krant kan je hem of haar uitgebreid bedanken. Blik terug op de carrière en laat de collega’s en werkgever aan het woord. Een gepersonaliseerde krant is een mooie verrassing die de werknemer ongetwijfeld zal bekoren. Je kan je ook laten inspireren door de template ‘Pensioen’, waarin al een pak originele ideeën verwerkt zitten.

Laat je ook zeker inspireren door onze leuke decoratietips op Pinterest. Zo wordt het echt een onvergetelijk jubileum!

Uitnodiging feest verjaardag indiensttreding

Geef je met de collega’s of als organisatie een feest voor iemand die al vele jaren in dienst is? Nodig de gasten dan uit met een krant. Een origineel en uniek idee waarbij je de jubilaris extra in de kijker plaatst. Met onze online kranten-editor heb je eindeloos veel mogelijkheden om zelf je kranten te ontwerpen.

 

jubileum bedrijf champagne