Maak een jubileumkrant om een huwelijksverjaardag te vieren!

Ontwerp je eigen jubileumkrant met hulp van onze online editor en sjablonen

Een krant maken met je smartphone

Happiedays is enkel beschikbaar voor vaste pc of laptop. Wil je graag een krantje maken met je smartphone? Download onze Lettr-app en ga meteen aan de slag!

NIEUW:

Maak nu ook je eigen fotoboekje met de app! De hele zomer lang VERDUBBELEN wij jouw bestelling!

Zet de gelukkigen eens extra in de bloemetjes.

Wij vinden dat elk jubileum moet gevierd worden. Of jullie nu 1 jaar samen zijn of 50 jaar getrouwd zijn, een jubileum laat je niet onopgemerkt voorbijgaan! Wil je een jubileum vieren en ben je nog op zoek naar een unieke uitnodiging of speciaal cadeau? Met een gepersonaliseerde krant kan je op een originele manier je gasten uitnodigen of een uniek geschenk geven.

Op Happiedays is het mogelijk om alle mooie momenten vast te leggen in een zelfgemaakte krant. In onze online editor kun je jouw eigen krant samenstellen. Wij printen en verzenden die vervolgens!

Maak je eigen jubileumkrant - Happiedays

Een speciaal cadeau voor de huwelijksverjaardag

Je wil verrassen met een speciaal cadeau voor een speciale gelegenheid? Met een zelfgemaakte krant lukt dat gegarandeerd. Laat een jubileum niet onopgemerkt voorbij gaan en geef met de kinderen, kleinkinderen of vrienden een uniek geschenk aan het echtpaar. In een krant kan je terugblikken op hun trouwdag en dat geweldige huwelijksfeest. Of misschien weet je wel nog hoe de eerste ontmoeting verliep?

Laat vrienden en familie aan het woord en vertel iets over de band die jullie met het koppel hebben. Of geef in enkele woorden hun relatie weer. Een woordje van de kinderen, kleinkinderen, andere familieleden en vrienden is ook altijd leuk!

Maak je eigen huwelijkskrant uniek cadeau - Happiedays

Uitnodiging jubileumfeest

Wanneer je een jubileumfeest geeft, dan moet je uiteraard de gasten uitnodigen. Een zelfgemaakte krant is hier ideaal voor. Kiezen voor een jubileumkrant biedt veel mogelijkheden en is bovendien heel origineel. Met foto’s van vroeger en nu brengen jullie het mooie pad in kaart dat jullie samen al bewandeld hebben.

Wil je er zeker van zijn dat je niets belangrijks vergeet? Bekijk dan zeker eens onze checklist voor je jubileumsuitnodiging!

Maak je eigen krant unieke uitnodiging - Happiedays

Annie en Henk herinneren hun jubileumfeest met een Happiedays krant

 

"Want geweldige gasten bedank je op een geweldige manier en we vonden dat een gewoon kaartje hier niet genoeg voor was."

Lees in onze blog verder over de jubileumkrant van Annie en Frank.

Maak je eigen jubileumkrant bedanking - Happiedays
Nog enkele leuke ideeën