Tips en tricks voor een gepersonaliseerde geboortekrant

Gepubliceerd in de rubrieken

De komst van jullie kleine spruit is ongetwijfeld de mooiste dag van jullie leven. Het is een dag die zoveel mooie momenten en emoties met zich mee brengt! Happiedays wil ouders, familie en vrienden de kans geven om hun verhaal vast te leggen. En is er een betere manier om dit langverwachte moment vast te leggen dan met een gepersonaliseerde krant? Het is niet alleen de perfecte zwangerschap- of geboorteaankondiging maar ook een geweldige manier om iemand als peetouder te vragen of om gasten uit te nodigen voor je doopfeest of babyborrel. Laat iedereen weten hoe enthousiast je bent over de komst van je nieuwe baby met deze leuke en creatieve ideeën voor je gepersonaliseerde geboortekrant.

Maak van jouw gepersonaliseerde krant een…

  • Zwangerschapsaankondiging

Nadat je enkele weken hebt gezwegen, mag je eindelijk aan iedereen het goede nieuws verkondigen! Kondig je zwangerschap op een leuke en creatieve manier aan aan familie en vrienden met een gepersonaliseerde geboortekrant. Plaats op de voorpagina van je krant een foto van je babybuik, een schattig gedicht, of een kopie van je eerste echo. Vul de rest van je krant met leuke foto’s en laat iedereen weten hoe jullie de eerste weken van je zwangerschap hebben beleefd. Laat je fantasie de vrije loop en laat iedereen weten hoe tevreden jullie zijn met het toekomstige moeder- en vaderschap!

  • Geboortekaartje

Ben je zwanger en wil je graag een uniek geboortekaartje? Een gepersonaliseerde krant is een perfecte oplossing! Blik terug op de laatste paar maanden van je zwangerschap en laat iedreen weten hoe jullie die intense en spannende periode beleefden. Plaats  op de voorpagina ook een foto toe van je eerste echografie naaast een foto van je kleine hartendief. En vergeet vooral niet om alle praktische informatie mee te geven: naam, geboortedatum, geslacht, gewicht, ouders, broers en zussen, meter en peter, adres en bezoekuren van de kraamkliniek, en thuisadres voor een thuisbezoek. Deel zo op een orignele en unieke manier jullie droomverhal met vrienden en familie!

  • Verzoek voor meter en peter

Zoek je een leuke manier om de toekomstige meter en peter te vragen of ze die rol willen vervullen? Een gepersonaliseerde geboortekrant is een ludieke manier om je verzoek te doen. Plaats bijvoorbeeld een echografie op de voorpagina van je krant? Of schrijf een boodschap in naam van het kindje? Of stel in de gepersonaliseerde krant een vacature op om aan te kondigen dat jullie op zoek gaan naar een meter en een peter. Die krant kan je dan laten bezorgen bij de (hopelijk) toekomstige meter en peter thuis. Een leuk en origineel idee als dit zorgt bovendien gegarandeerd voor een ‘ja’ bij dit speciale moment.

  • Uitnodiging voor jullie doopfeest of babyborrel

Een uitnodiging voor het doopfeest of de babyborrel bevat altijd enkele belangrijke zaken, zoals de naam en het geslacht van jullie wonderbaby, de plaats en het tijdstip van het feest, cadeautips, en meer. Maar naast deze praktische zaken is het ook leuk om uit te pakken met een unieke uitnodiging! Voeg daarom veel schattige foto’s van jullie kleine spruit toe aan jullie geboortekrant en nodige idereen die je liefhebt uit om deze grote verandering in jullie leven te vieren.

Maak je eigen geboortekrant zwangerschap - Happiedays
Kondig op een creatieve manier je zwangerschap aan aan familie en vrienden
Maak je eigen geboortekrant zwangerschap doopsel - Happiedays
Of nodig gasten uit voor je babyborrel met een unieke aandenken

Wil je ook een gepersonaliseerde geboorteskrant maken voor je man, vrouw, vriend, vriendin, mama, papa, kind, collega? Ga onmiddellijk aan de slag met onze talrijke krantensjablonen. Dankzij onze gemakkelijke online editor en de vele sjablonen die voor je klaar staan, ga je heel snel aan de slag. Bekijk zeker ook onze blogs, themapagina's, sjablonen en pinterest pagina voor meer creatieve tips en tricks die van jouw geboorteaankondiging een groot succes maken!