De kleine Lena is pas geboren en ze staat al in de krant!

Ontwerp je eigen geboortekrant met hulp van onze online editor en sjablonen

Hoe vier je een geboorte in tijden van corona?

Gelukkig zijn er heel wat creatieve manieren om de komst van jullie baby te vieren . Laat deze mooie dag niet onopgemerkt voorbijgaan en deel je geluk met vrienden en familie met een zelfgemaakte krant!

een geboorte vieren in tijden van corona - happiedays

Een uniek geboortekaartje

Wil je een uniek geboortekaartje? Denk dan zeker eens aan een krant! Hier kan je je geboortekrant gemakkelijk zelf ontwerpen volgens jouw eigen wensen. Deze intense gebeurtenis verdient uiteraard een ongeziene aankondiging!

Je kan in de krant terugblikken op de maanden van de zwangerschap en de lezer zo wat meer info geven over hoe jullie die intense en spannende periode beleefden. Het lijkt ons ook een leuk idee om op de voorpagina de eerste echografie naast een foto van jullie kindje plaatsen. Een uniek verhaal verdient een mooi medium. Het Happiedays-team helpt je graag met de verspreiding van jullie droomverhaal.

Maak je eigen geboortekrantje - Happiedays

Een originele uitnodiging voor de babyborrel of leuk aandenken aan het doopfeest?

Als jullie op zoek zijn naar een originele uitnodiging voor de babyborrel of het doopfeest, kunnen jullie uitpakken met een geboortekrant. Naast alle praktische informatie kan je er heel wat foto’s in kwijt. Jullie beschikken ongetwijfeld over een heleboel foto’s van jullie kleine spruit!

Ook als aandenken aan de babyborrel of het doopfeest kan je een eigen krant maken. In de krant kan je terugblikken op deze wondermooie dag, met foto’s en enkele leuke teksten of quotes. Het is een erg leuk souvenir voor iedereen die erbij was!

Maak je eigen geboortekrant uitnodiging babyborrel - Happiedays

Grote zus krijgt er een zusje bij!

Nadat je enkele weken hebt gezwegen, is het eindelijk zover: je mag aan iedereen het goede nieuws verkondigen! Je kan je zwangerschap op een leuke en originele manier aankondigen met een zwangerschapskrant. Zo’n fantastisch moment maak je tenslotte maar één of enkele keren mee.

Je kan op de voorpagina een mysterieuze foto plaatsen om de nieuwsgierigheid van iedereen te wekken. In de krant zelf plaats je dan leuke foto’s van de eerste weken zwangerschap met teksten over hoe jullie die weken beleefden. Indien het niet om je eerste kindje gaat, kan je je zwangerschap bijvoorbeeld laten aankondigingen door de grote broer en/of zus. Iedereen zal dat ongetwijfeld geweldig vinden! Laat je fantasie de vrije loop en deel jullie ‘happiedays’. Laat iedereen weten hoe tevreden jullie zijn met het toekomstige moeder- en vaderschap!

Maak je eigen geboortekrant zwangerschaps aankondiging
Nog een ideetje!