De kleine Lena is pas geboren en ze staat al in de krant!

Zet die blije momenten in jouw eigen krant!

Een uniek geboortekaartje

Wil je een uniek geboortekaartje? Denk dan zeker eens aan een krant! Hier kan je je geboortekrant gemakkelijk zelf ontwerpen volgens jouw eigen wensen. Deze intense gebeurtenis verdient uiteraard een ongeziene aankondiging!

Je kan in de krant terugblikken op de maanden van de zwangerschap en de lezer zo wat meer info geven over hoe jullie die intense en spannende periode beleefden. Het lijkt ons ook een leuk idee om op de voorpagina de eerste echografie naast een foto van jullie kindje plaatsen. Een uniek verhaal verdient een mooi medium. Het Happiedays-team helpt je graag met de verspreiding van jullie droomverhaal.

krant geboorte

Een originele uitnodiging voor de babyborrel of leuk aandenken aan het doopfeest?

Als jullie op zoek zijn naar een originele uitnodiging voor de babyborrel of het doopfeest, kunnen jullie uitpakken met een geboortekrant. Naast alle praktische informatie kan je er heel wat foto’s in kwijt. Jullie beschikken ongetwijfeld over een heleboel foto’s van jullie kleine spruit!

Ook als aandenken aan de babyborrel of het doopfeest kan je een eigen krant maken. In de krant kan je terugblikken op deze wondermooie dag, met foto’s en enkele leuke teksten of quotes. Het is een erg leuk souvenir voor iedereen die erbij was!

babyborrel uitnodiging krant

Grote zus krijgt er een zusje bij!

Nadat je enkele weken hebt gezwegen, is het eindelijk zover: je mag aan iedereen het goede nieuws verkondigen! Je kan je zwangerschap op een leuke en originele manier aankondigen met een zwangerschapskrant. Zo’n fantastisch moment maak je tenslotte maar één of enkele keren mee.

Je kan op de voorpagina een mysterieuze foto plaatsen om de nieuwsgierigheid van iedereen te wekken. In de krant zelf plaats je dan leuke foto’s van de eerste weken zwangerschap met teksten over hoe jullie die weken beleefden. Indien het niet om je eerste kindje gaat, kan je je zwangerschap bijvoorbeeld laten aankondigingen door de grote broer en/of zus. Iedereen zal dat ongetwijfeld geweldig vinden! Laat je fantasie de vrije loop en deel jullie ‘happiedays’. Laat iedereen weten hoe tevreden jullie zijn met het toekomstige moeder- en vaderschap!

aankondigen zwangerschap krant
Nog een ideetje!