Het is 2019! Leg je goede voornemens vast met je eigen krant!

Gepubliceerd in de rubrieken

Het nieuwe jaar is in zicht en dat betekent dat het weer tijd is voor een lijst met goede voornemens. Hoe komt het eigenlijk dat we die al snel weer aan de kant schuiven? Ze zien er meestal wel mooi uit, maar er is maar een klein aantal voor wie het haalbaar is. Happiedays geeft je alvast een tip om ze het komende jaar ook effectief vol te houden!

Tips bij het opstellen

Een nieuw jaar betekent voor velen het opstellen van nieuwe voornemens. De meeste hebben eigenlijk niets te maken met wie je bent, maar hoe een persoon zich gedraagt. Denk na over gewoontes die je storen in je dagelijks leven en welke er net zouden helpen om je doel te bereiken. Sta niet te lang stil bij dingen die je zou moeten doen, maar denk eerder aan zaken die je graag zou verwezenlijken. Waar wil je aan werken op carrièrevlak? Waar streef je naar?

Voorbeelden van goede voornemens

Er bestaan honderden goede voornemens inclusief de klassieke, maar ook enkele originele die meer inspanning en doorzettingsvermogen vragen. Enkele populaire voornemens zijn gezonder eten, meer bewegen, zuiniger leven, beter opkomen voor jezelf, sparen enzovoort, maar eigenlijk moet je dieper graven in het probleem.

Veel mensen plannen om volledig te stoppen met roken om het nieuwe jaar in te zetten, maar zoiets vergt veel motivatie als vaste roker. Bij dergelijke voornemens moet je langzaam afbouwen en je zal uiteindelijk zien dat het een stuk effectiever zal werken. Hetzelfde geldt eigenlijk voor afvallen en sporten.

Blijf je doelstellingen opstellen afhankelijk van hoe goed het gaat en op die manier zal je het langer kunnen volhouden. Bij Happiedays geven we vooral de voorkeur aan de originele voornemens zoals onbekenden wat meer begroeten, onaangekondigd langsgaan bij vrienden etc. Die zijn trouwens ook gemakkelijker te volbrengen!

Happiedays maak je eigen krant goede voornemens
Veel mensen nemen de goede voornemen om meer te bewegen.
Happiedays maak je eigen krant goede voornemens
Zuiniger leven en meer sparen zijn ook populaire voornemens.

Bundel al je voornemens in een Happiedays krantje

Hoeveel keer heb jij jezelf al beloofd om het jaar volledig nieuw in te zetten? Goede voornemens worden uiteraard snel vergeten omdat ze nergens opgeschreven worden, maar daar heeft Happiedays iets op gevonden! Je kan al jouw doelstellingen bundelen in een gepersonaliseerde krant en zo heb je ze altijd bij de hand. Begin vol goede moed aan het nieuwe jaar!

Hoe breng je ze nu tot een goed einde?

We geven ook graag nog enkele tips mee om jouw goede voornemens tot een goed einde te brengen. Overschat jezelf niet, het is vooral belangrijk om ze haalbaar op te stellen. Betrek verder ook een aantal vrienden of familieleden in het ‘proces’ want als je er samen aan werkt, zal het eenvoudiger zijn om alles tot een goed einde te brengen en het zorgt ook voor een bepaalde sociale controle.

Happiedays wenst je alvast veel succes met ontwerpen van jouw krant! Neem ook eens een kijkje op Pinterest, je vindt er zeker inspiratie voor jouw goede voornemenskrant.

Happiedays maak je eigen krant goede voornemens
Wij wensen jou alvast een nieuw jaar vol "happiedays" toe!