Voeg wat extra kleur toe aan jouw krant dankzij deze nieuwe features

Maak je eigen gepersonaliseerde krant - Happiedays

Vier jouw leukste momenten met een uniek en origineel aandenken

Vier jij binnenkort een huwelijk, jubileum of verjaardag? Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau, unieke uitnodiging of mooie herinnering? Dat is best wel logisch, want speciale gelegenheden vieren wij ook het liefst met speciale aandenkens. Een onvergetelijk dag zit ‘m namelijk in de details. Alleen zo kan je ervoor zorgen dat jouw grote dag er met kop en schouders bovenuit steekt!

Maar hoe bekom je nu juist zo’n speciaal aandenken? Hoe maak je deze uniek? En hoe stop je er je eigen creativiteit in? Wij raden je één ding aan: maak het zo persoonlijk mogelijk! Er is namelijk niets leuker dan een gedenkteken waar tijd en moeite insteekt. De sentimentele waarde van zo’n aandenken is niet te kloppen! Want wie houdt er nu niet van en veelbetekenend, persoonlijk cadeau? En wat is er persoonlijker dan een zelfgemaakte, gepersonaliseerde krant?

Maak je eigen gepersonaliseerde krant met Happiedays

Wil jij je eigen verjaardagkrant, jubileumkrant, huwelijkskrant, schoolkrant, pensioenkrant of clubkrant maken? Dat kan, met Happiedays! Neem even een kijkje op onze website en ga onmiddellijk zelf aan de slag! Het is absoluut niet moeilijk!

De online editor is een zeer eenvoudige tool waarmee je gemakkelijk een eigen krant samenstelt en je hoeft helemaal geen grafisch kennis te hebben om ermee te werken. Het is simpel: kies een ontwerp, voeg enkele leuke teksten en foto’s toe, en drukken maar! Ga meteen aan de slag met de sjablonen die wij voor jou hebben klaarstaan, of kies voor carte blanche met een blanco ontwerp.

En voor een leuk extraatje kan je je krant ook nog eens volledig personaliseren! Zonder extra kosten! Pas elk exemplaar van jouw krant zodanig aan dat iedereen een eigen krant op maat ontvangt. Dit kan bijvoorbeeld door enkele persoonlijke anekdotes, hoogtepunten en foto’s toe te voegen. Wij zorgen er dan voor dat iedereen zijn of haar persoonlijke exemplaar aan huis geleverd krijgt. Op die manier maak je bij Happiedays kranten die stuk voor stuk uniek zijn!

Fleur jouw krant op met onze nieuwe iconen

Wij hebben een verrassing voor jou in petto! Voortaan kan je je krant opfleuren met onze gloednieuwe iconen! Van funky achtergronden tot gekke lijnen, en van gave pijltjes tot ludieke tekstballonnen… Het kan bij ons allemaal! Kies jouw leukste iconen eruit en geef jouw gepersonaliseerde krant een extra speelse toets. Klik, sleep, en voeg een vleugje kleur toe! Zo simpel is het!

Daarnaast hebben wij ook iconen die uitdrukkelijk gemaakt werden voor speciale gelegenheden. Vier jij binnenkort een huwelijk, bijvoorbeeld? Dan maak je jouw huwelijkskrant nóg mooier met tortelduiven, trouwklokken en bruidsboeketten! Of geef je binnenkort een verjaardasfeest? Dan fleur je jouw uitnodigingen op met ballonnen, cadeaus en verjaardagstaart! Leuk, toch?

Met een beetje fantasie en creativiteit maak van jouw krant ongetwijfeld een origineel meesterwerk! Weet je al welk icoon in jouw krant het nieuws haalt?

Vier jouw beste momenten met de Happiedays-bende

Maak kennis met Papiloe, tante Kaat, Misty de poes en de rest van de Happiedays-bende! Met onze nieuwe Happiedays stickers leer jij binnenkort iedereen kennen!

Misschien ben jij enkelen van de bende al eens tegengekomen? Oma werd er 78 en werd door haar kinderen en kleinkinderen verrast met een eigen verjaardagskrant. Nonkel Finn en tante Ellis stapten in Parijs het huwelijksbootje in en maakten een huwelijkskrant als aandenken. Mama Imke en Papa Louis vierden hun 30e jubileum met een groot feest dat de voorpagina van hun jubileumkrant haalde. En kleine Casper nodigde iedereen uit op zijn eindejaarsfeest met een schoolkrant die volledig aan zijn class werd toegewijd.

Zij hebben hun leukste momenten met jou gedeeld en staan nu klaar om ook die van jou herdenken. Laat iedereen jouw beste momenten meevieren met onze Happiedays stickers. Er is geen leuker manier om wat kleur aan jouw unieke krant toe te voegen!

Maak je eigen gepersonaliseerde krant - Happiedays

Herbeleef jouw mooiste momenten met een unieke en originele krant. Laat jouw creativiteit de vrije loop en tover jouw krant om tot een echt meesterwerk! Wij kijken alvast uit naar jouw volgende creatie!