Kampioen gespeeld? Zo bedank je trainer en ploeg met een origineel aandenken aan je kampioenschap

Na een fantastisch seizoen voetbal, volleybal, hockey, tennis… is de kampioenstitel eindelijk binnen! Wauw, wat een prestatie! Laat die champagne maar komen.

Bij de voorbereidingen van je kampioenviering wil je uiteraard de tijd nemen om enkele personen speciaal in de kijker te zetten. Niet in het minst de trainers zelf.  Voor hun inzet, steun en enthousiasme. Op en naast het veld.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau om je trainer te bedanken? Leg de mooiste momenten van het afgelopen seizoen vast in een zelfgemaakte kampioenenkrant. Met Happiedays kan je eenvoudig een eigen krant samenstellen als unieke bedanking voor de trainer en origineel aandenken aan jullie kampioenschap. Ga meteen aan de slag met een van onze sjablonen, voeg je eigen tekst en foto’s toe, en bestellen maar! Zo wordt jouw kampioenschap vereeuwigt in een authentiek krantje waar je later keer en keer opnieuw in kan doorbladeren. Voor een seizoen om nooit te vergeten!

Maar ook voor wie geen kampioen speelde is een kampioenenkrant een leuke manier om ploeg en trainers te bedanken op het einde van een fijn seizoen. En de mogelijkheden voor een kampioenenkrant zijn eindeloos. Dus wat mag er in zo’n kampioenskrant zeker niet ontbreken?

  • KAMPIOENENFOTO: Wat anders? Dé kampioensfoto. Plaats deze foto op de voorpagina als eyecatcher van de krant. Nog leuker? Laat je ploegfoto op de middenpagina’s van je krant drukken als reuzenposter. Deze poster kunnen trainers een spelers ophangen als extra aandenken aan het kampioenschap. Heb je doorheen het seizoen nog foto’s of ‘winfies’ getrokken met je ploeg? Voeg deze dan allemaal toe aan de krant en maak er een mooie fotocollage van.
  • EINDKLASSEMENT: Plaats ook zeker het eindklassement in je krant zodat het nooit meer vergeten wordt. Dit vereeuwigt niet alleen jullie (eerste) plaats in het klassement maar vertelt ook het verhaal van jullie kampioenschap of seizoen: hoeveel punten hebben jullie behaald, hoeveel goals hebben jullie gescoord, hoeveel tegendoelpunten hebben jullie gekregen…?
  • VERSLAG VAN DE KAMPIONENWEDSTRIJD: Herinner je je de wedstrijd waarop jullie kampioen speelden? Maak een uitgebreid verslag van de wedstrijd alsook van de reacties en ontlading na het laatste fluitsignaal. Dit is dé wedstijd van het seizoen. Het moment van de waarheid. Geen mooier cadeau voor een trainer dan de belangrijkste match van het seizoen voor eeuwig te laten optekenen in een kampioenenkrant.
  • WEDSTRIJDUITSLAGEN: Heb je de rest van de wedstrijdresultaten ook ergens staan? Voeg ze toe aan je krant om zo een overzicht van het seizoen te geven. Zijn er indrukwekkende prestaties of memorabele momenten die uitspringen? Schrijf deze er dan zeker bij!
  • BEDANKING TRAINER, SUPPORTERS & STAFF: Kampioen spelen doe je als ploeg. En daarmee bedoelen we ook iedereen die op en naast het veld er alles om doen om jullie te steunen. Trainers, bestuur, ouders en vrijwilligers verdienen allemaal om eens in de bloemetjes gezet te worden voor hun grenzeloze inzet. Laat enkele ploeggenoten of de kapitein een kort bericht schrijven om supporters, staff en trainers persoonlijk te bedanken.
  • SPELERSPROFIELEN & STATISTIEKEN: Maak een overzicht van alle spelers (à la panini) die het afgelopen seizoen hun steentje hebben bijgedragen aan het behalen van jullie kampioenstitel. Voor elke speler kan je een kort spelersprofiel schetsen met enkele leuke statistieken: foto, naam, geboortedatum, positie, aantal gespeelde wedstrijden, aantal doelpunten, leukste herinnering…
  • TROFEE-UITREIKINGEN: Wie is topschutter? Wie heeft het meeste aantal wedstrijden gespeeld? Wie wordt gekroond tot meest waardevolle speler? Maar ook: Wie is de grootste sfeermaker van de ploeg? Wie heeft het mooiste doelpunt op training gemaakt? Wie heeft er dit seizoen het meeste vooruitgang geboekt? Wie is altijd te laat op training? Wie kan het minst goed tegen zijn verlies? Wie blijft na de wedstrijd de meeste pinten pakken?
  • QUOTES VAN SPELERS: Laat in je kampioenenkrant ook enkele spelers aan het woord. Wat waren de hoogtepunten van het seizoen? Waar kijken ze volgend seizoen naar uit? Waar willen ze de trainer speciaal voor bedanken? Giet deze quotes samen en herbeleef de mooiste momenten van je kampioenschap opnieuw en opnieuw. Want kampioen zijn is plezant!
Maak een krant als origineel aandenken aan het kampioenschap - Happiedays
Maak een krant als originele bedanking trainer sportclub - Happiedays