Tips en tricks voor een gepersonaliseerde jubileumkrant

Gepubliceerd in de rubrieken

Zijn jullie een jaar, vijf jaar of zestig jaar samen? Proficiat! Deze mijlpalen zijn een uitstekend moment om jullie geluk te vieren. Laat deze mooie dag niet onopgemerkt voorbijgaan. Achter elk relatie schuilt een uniek en bijzonder liefdesverhaal. Een gepersonaliseerde jubileumkrant is een leuke manier om die mooie momenten te verzamelen om het geluk samen met vrienden en familie te delen.

Maak van jouw krant een origineel jubileumcadeau

Wil je de gelukkigen verrassen en ontroeren met een speciaal cadeau voor deze speciale gelegenheid? Het perfect jubileumcadeau vinden is niet altijd even gemakkelijk, maar laat deze bijzondere dag vooral niet onopgemerkt voorbijgaan. Samen met alle kinderen, kleinkinderen en vrienden kan je het liefdeskoppel verrassen met een gepersonaliseerde jubileumkrant waarvan de hele familie nog lang zal nagenieten.

Bij Happiedays kan je een gepersonaliseerde jubileumkrant maken voor je vrouw, vader, dochter, zoon, vriend, buur, collega... Hier zijn alvast enkele leuke ideeën voor een origineel verjaardagscadeau:

  • Blik terug op een prachtig huwelijksfeest, denk terug aan de eerste ontmoeting of maak een tijdslijn met de belangrijkste mijlpalen van de relatie (ontmoeting, verloving, trouwdag, kinderen, kleinkinderen…).
  • Laat vrienden en familie aan het woord met een persoonlijk bericht vol beste wensen.  Vertel iets over de band die jullie met het koppel hebben, omschrijf in enkele woorden hun relatie of haal de leukste herinneringen en anekdotes op.
  • Voeg enkele ludieke elementen toe aan de krant met foto’s uit de oude doos, oude familiegezegdes en -wijsheden, gepersonaliseerde kruiswoordraadsels of zelfs enkele tekeningen van de kleinkinderen.
  • Maak er een speciaal moment van en laat de krant op originele manier overhandigen. Steek de krant samen met de ochtendkrant in de brievenbus of bevestig de krant aan een heliumballon en creëer zo een magisch moment.

Maak van jouw krant een unieke feestuitnodiging

Een gepersonaliseerde jubileumkrant kan ook als mooie uitnodiging voor een feest dienen. Traditionele uitnodigingen zijn leuk, maar de mogelijkheden zijn al snel beperkt. Vaak is er niet veel ruimte voor alle praktische informatie en kan je maar een of twee foto’s toevoegen. Je fotogalerij barst ongetwijfeld van de mooie en romantische foto’s die je graag wilt delen en je wil ook nog de tekst van je lievelingslied (die jullie gevoelens voor elkaar als geen ander omschrijven) aan de krant toevoegen. Welnu, dan ga je zeker wat meer plaats nodig hebben!

Met een gepersonaliseerde feestuitnodiging nodig je niet alleen alle vrienden en familie naar je feest, maar voeg je ook allerlei elementen toe die kleur geven aan jullie relatie. Jullie uitgenodigden zullen zo’n unieke feestuitnodiging gegarandeerd weten te appreciëren!

Checklist voor jouw feestuitnodiging:

  • Tijdstip: Het belangrijkste om op jouw uitnodiging te vermelden is de datum en aanvangsuur van het feest.
  • Locatie: Waar zal het feest gevierd worden? Naast het vermelden van het adres waar het feest plaatsvindt, kan je hier ook een routebeschrijving of enkele praktische mededelingen meegeven.
  • Bevestiging: Hoe bevestigen je gasten dat ze erbij zullen zijn? Per mail, per sms, of per telefoon?
  • Concept: Organiseer je een hapje, drankje, diner of dansfeest? Tip: licht een tipje van de sluier, maar geef nog niet alles prijs!
  • Cadeautip: Geef een cadeautip mee en laat iedereen weten waar jullie hard voor sparen. Je kan ook op een ludieke manier aangeven welke cadeaus je liever niet krijgt.
  • Thema/dress code: Geef je een themafeest of werk je met een specifieke kleur? Dat kan je perfect weergeven in je krant. Met wat foto’s en extra informatie is iedereen goed op de hoogte en wordt het een knalfeest.

Wil je er zeker van zijn dat je niets belangrijks vergeet? Bekijk dan zeker eens onze uitgebreide checklist voor je feestuitnodiging!

Gouden tip! Stem de krant af aan de look en feel van je feest. Is er een bepaald thema of specifieke kleur die als rode draad voor jouw feest dient, bijvoorbeeld? Dit kan je perfect afspiegelen in je feestkrant. Zo wordt de uitnodiging een leuke voorbereiding op het spetterende jubileumfeest! Je eigen uitnodiging maken was nog nooit zo leuk!

Maak een gepersonaliseerde jubileumkrant online - Happiedays
Blik terug op je huwelijksfeest en belangrijkste mijlpalen
maak een jubileumkrant als perfect cadeau - Happiedays
Bloemen, chocolade of heliumballonnen is een leuke manier om de krant te overhandigen

Nog leuke ideeën voor een jubileumkrant

Vier een bedrijfsjubileum met een bijzonder aandenken

Bestaat de organisatie of het bedrijf waar je werkt 10, 20, 25, 50 jaar? Dat is reden om te vieren! Leg dit bijzonder moment vast met een jubileumkrant en geef personeelsleden, vrienden en familie op die manier een mooi overzicht van de evolutie en veranderingen in het bedrijf. Blik terug op de grootste mijlpalen, de tijdelijke tegenslagen en de belangrijkste overwinningen. Een jubileumkrant is ook een mooi manier om enkele mensen eens extra in de kijker te plaatsen of om alle personeelsleden te bedanken voor zijn inzet en motivatie.

Vier de indiensttreding van een collega met een gepersonaliseerd cadeau

Ken je iemand die al een hele tijd bij jou werkt en wil je die persoon graag eens in de bloemetjes zetten? Misschien geef je wel een verrassingsfeest en wil je een uniek en gepersonaliseerd cadeau geven? Laat een jubileum van een werknemer, voorzitter, CEO… niet zomaar voorbijgaan. Een gepersonaliseerde jubileumkrant is de ideale manier om iemand te bedanken voor hun jarenlange inzet. Blik terug op de mijlpalen van de carrière en laat collega’s en werkgever aan het woord. Een eigen krant is een speciaal aandenken dat je collega ongetwijfeld lang zal koesteren.

maak een krant voor een bedrijfsjubileum - Happiedays
Een bedrijfsjubileum is reden om te vieren
maak een krant voor een bedrijfsjubileum - Happiedays
Blik terug op de hoogtepunten en mijlpalen van het bedrijf of carrière

Wil je ook een gepersonaliseerde jubileumkrant maken voor je man, vrouw, vriend, vriendin, mama, papa, kind, collega? Ga onmiddellijk aan de slag met onze talrijke krantensjablonen. Dankzij onze gemakkelijke online editor en de vele sjablonen die voor je klaar staan, ga je heel snel aan de slag. Bekijk zeker ook onze blogs, themapagina's, sjablonen en pinterest pagina voor meer creatieve tips en tricks die van jouw huwelijksverjaardag een groot succes maken!