Tips en tricks voor een gepersonaliseerde huwelijkskrant

Gepubliceerd in de rubrieken

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Proficiat! Jullie huwelijksdag is ongetwijfeld één van de mooiste dagen van jullie leven. Het spreekt dan ook voor zich dat jullie alles uit de kast willen halen om deze dag zo lang mogelijk te herinneren! Een gepersonaliseerde huwelijkskrant laat jouw huwelijk juist dat tikkeltje extra opvallen. Als uitnodiging, bedankje of tafeldecoratie, jouw krant wordt sowieso de kers of de (bruids)taart!

Maak van jouw gepersonaliseerde krant…

  • Een huwelijksuitnodiging

Ga jij binnenkort trouwen en ben je nog op zoek naar een unieke trouwuitnodiging? Dan is een gepersonaliseerde huwelijkskrant de geknipte oplossing. Een krant biedt de perfecte gelegenheid om terug te blikken naar de hoogtepunten van je relatie (eerste ontmoeting, eerste vakantie, eerste familiebezoek…) en vooruit te blikken naar de grote dag (een verslag over de voorbereidingen van het trouwfeest, een voorproefje van het menu, een selectie van liedjes die op de dansvloer gespeeld zullen worden…). En voor een extra persoonlijke toets kan je je huwelijksuitnodiging ook volledig personaliseren en zo elke gast een unieke krant toesturen.

  • Tafelversiering

Zoek je nog leuke en gepersonaliseerde tafelversiering voor de receptie of het diner? Een gepersonaliseerde krant is een originele manier om gasten de verwelkomen op jullie speciale dag. Blik terug op de mijlpalen in jullie relatie, voeg het feestmenu toe, neem even de tijd om jullie gasten te bedanken voor hun aanwezigheid en geef zelfs een paar richtlijnen mee over hoe de photobooth werkt, waar je het dessertenbuffet kan vinden, en wat je met de wegwerpcamera’s moet doen op einde van de avond. Stem het ontwerp, stijl en kleuren van je krant af aan dat van je bruiloft en personaliseer je kranten voor verschillende (groepen) gasten.

  • Een huwelijksbedankje

Nog aan het nagenieten van de mooiste dag uit je leven? Leg je herinneringen vast met een gepersonaliseerde huwelijkskrant en deel die gelukkige momenten met je gasten. Neem ook de tijd om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid tijdens jullie huwelijk. Vul je krant met foto's, anekdotes en hoogtepunten van de dag: van de beste moves op de dansvloer, over meest gedenkwaardige speeches, tot de grappigste foto's uit de photobooth. Jullie trouwkrant is niet alleen een originele bedanking, maar is ook een mooie herinnering aan jullie speciale dag.

  • Een huwelijkscadeau

Weet je niet goed wat u het bruidspaar als huwelijksgeschenk moet geven? Hoewel veel koppels graag een spaarpot aanleggen, kan een standaard envelop enigszins onpersoonlijk en ongeïnspireerd aanvoelen. Wees daarom creatief met een gepersonaliseerde krant vol foto’s en teksten. Dit klein maar attent cadeau is het perfecte idee voor een huwelijkscadeau. En tegen zo'n betaalbare prijs betekent dit dat je nog steeds kan bijdragen aan de geschenkwens van het huwelijkspaar en hen tegelijkertijd een speciale en doordachte herinnering geven.

maak een gepersonaliseerde huwelijkscadeau - Happiedays
Een eigen krant is een mooie herinnering aan jullie huwelijk
maak een gepersonaliseerde huwelijksuitnodiging - Happiedays
Of een originele manier om gasten de verwelkomen op jullie speciale dag

Nog leuke ideeën voor een gepersonaliseerde huwelijkskrant

Getuigen vragen voor jouw huwelijk

Ben je op zoek naar een leuke en creatieve manier om je vriend of familielid te vragen om getuige te zijn op jullie huwelijk? Maak van jouw krant een geadverteerde vacature met alle kwalificaties die nodig zijn om getuige te worden. Stuur de krant vervolgens naar je vriend of familielid en laten hen weten dat je iemand zoekt om de functie in te vullen. Voeg een lijst toe met wat jullie van een getuige verwachten, tel af tot de grote dag met een interactieve kalender of test het schoonschrift van je getuige ter voorbereiding op het onderteken van de huwelijkslicentie.

Leuke herinnering aan het vrijgezellenfeest

Organiseer je een binnenkort een vrijgezellenavond? Maak een krant vol "vrijgezellenactiviteiten" en verzamel alle opdrachten die de aanstaande bruid of bruidegom moet uitvoeren. Of ben je nog aan het bijkomen van een onvergetelijk avondje uit? Maak met een gepersonaliseerde krant een leuk verslag met de beste foto's en verhalen van de avond. Gouden tip: zorg ervoor dat je de foto's verstandig kiest ... misschien zijn niet alle foto’s even geschikt voor de lezers van je vrijgezellenkrant.

maak een gepersonaliseerde huwelijksuitnodiging - Happiedays
Maak een leuk verslag over je onvergetelijke vrijgezellenavond
maak een gepersonaliseerde huwelijksuitnodiging - Happiedays
Of verras je beste vriendin met een speciaal aandenken

Wil je ook een gepersonaliseerde huwelijkskrant maken voor je man, vrouw, vriend, vriendin, mama, papa, kind, collega? Ga onmiddellijk aan de slag met onze talrijke krantensjablonen. Dankzij onze gemakkelijke online editor en de vele sjablonen die voor je klaar staan, ga je heel snel aan de slag. Bekijk zeker ook onze blogs, themapagina's, sjablonen en pinterest pagina voor meer creatieve tips en tricks die van jouw huwelijksfeest een groot succes maken!