Zo maak je van jouw krant een vrolijke nieuwsbrief voor kerst voor vrienden en familie

Gepubliceerd in de rubrieken

Het is weer de mooiste tijd van het jaar! En traditiegetrouw worden er met kerst de jaarlijkse nieuwsbrieven voor familie en vrienden verzonden. En met een beetje creativiteit maak je dit jaar een nieuwsbrief die barst van de kerstvreugde! Ben je op zoek naar wat inspiratie? Hier zijn enkele leuke ideeën om van jouw krant een nieuwsbrief voor kerst te maken die voor familie en vrienden het hoogtepunt van de feestdagen wordt!

Maak van je krant een nieuwsbrief die barst van de kerstvreugde

  • Kerstnieuws uit onverwachte hoek: Het is altijd leuk om met kerst terug te blikken op de familiegebeurtenissen van de voorbije jaar. Maar als je je nieuwsbrief voor kerst een speelse draai wilt geven, kan je dit nieuws ook vanuit een leuk en origineel invalshoek vertellen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwsbrief geschreven vanuit het perspectief van je tweejarig nichtje? Of van de hond? Beeld je in hoe zij samen met de rest van de familie naar kerst toeleven en deel op deze ludieke manier de kerstvreugde met familie en vrienden!
  • Fotostrip: Maak voor jouw nieuwsbrief voor kerst een fotostrip door tekstenballonnen over je leukste kerstfoto’s te plaatsen. Kies bijvoorbeeld de leukste foto’s uit van het voorbije kerstfeest en voeg hier enkele leuke bijschriften toe. Met een beetje fantasie kan je deze familietaferelen ongetwijfeld op hilarische wijze opnieuw uitdenken!
  • Adventskalender: Ontwerp je eigen adventskalender vol kerstactiviteiten om samen met heel het gezin van te genieten. Dag 1: warme choco maken, Dag 9: spelletjesavond organiseren, Dag 23: kerstfilms bekijken. Houd de activiteiten simpel. Een sfeervolle en vrolijke adventskalender als deze is een leuke manier om samen met je familie wat kostbare quality time door te brengen.
  • Familiefoto: Je kan van jouw krant geen geslaagde nieuwsbrief voor kerst maken zonder de verplichte familiefoto. Maar in plaats van een traditionele foto voor de kerstboom kan je dit jaar ook iets nieuws proberen! Er zijn veel toffe ideeën voor het maken van een familiefoto: laat je dochter een tekening maken van de familie, neem een foto van je weerspiegeling in een kerstbal, boots de filmposter van je favoriete kerstfilm na, of versier afzonderlijke portretten met elfenhoeden, rode neuzen, rendiergeweien, en veel meer!
  • Kerstrecepten: Er is met kerst niets feestelijker dan het bakken en decoreren van lekkere suikerkoekjes. Van Rendier Rice Krispies tot Kerstboom Brownies, er zijn talloze kerstgeïnspireerde lekkernijen om deze kerst aan jouw nieuwsbrief toe te voegen. En waarom daag je je familie niet uit om een van de recepten uit te proberen als onderdeel van je adventskalender?
  • 12 Days of Christmas: 12 Days of Christmas is een Engels kerstlied dat behoort tot de populairste en meest geparodieerde kerstliederen van de afgelopen eeuw. Dankzij zijn relatief simpele opbouw, kan ook jij voor jouw nieuwsbrief voor kerst hier een creatieve draai aan geven. Zo kan jij het stramien van het liedje gebruiken om bijvoorbeeld de 12 mooiste herinneringen van de afgelopen jaar aan te halen. On the third day of Christmas, my true love sent to me: dolfijnen spotten op familiereis in Gran Canaria.
Zo maak je van jouw krant een vrolijke nieuwsbrief voor kerst - Happiedays
Met een beetje creativiteit maak je dit jaar een nieuwsbrief die barst van de kerstvreugde!
Zo maak je van jouw krant een vrolijke nieuwsbrief voor kerst - Happiedays
Met deze tips en tricks wordt jouw nieuwsbrief voor kerst gegarandeerd een groot succes!

Deel de kerstvreugde met je eigen nieuwsbrief voor kerst dankzij Happiedays

Met de bovenvermelde tips en tricks wordt jouw nieuwsbrief voor kerst gegarandeerd een groot succes! En je kan zelf ongetwijfeld meer leuke ideeën bedenken om jouw nieuwsbrief nóg leuker te maken. Dus kies een sjabloon en ga onmiddellijk zelf aan de slag. Met onze gebruiksvriendelijke online editor stel je krant in 1-2-3 samen. En wij zorgen ervoor dat deze op tijd naar jouw familie en vrienden geleverd worden.