Ontdek Delphine haar kerstrecepten in haar eigen kookkrant

Gepubliceerd in de rubrieken

Delphine volgde in het secundair onderwijs een opleiding aan een koksschool in West-Vlaanderen. Haar passie is eigenlijk bakken en zo begon ze haar eigen receptenboekje met tal van leuke gerechtjes. Voor Kerstmis wou ze eens iets nieuw en persoonlijk om rond te sturen naar haar familie en vrienden. Ze maakte haar eigen receptenkrantje via Happiedays.

Haar levenstocht

Als kind droomde ze er altijd van om kok te worden en dankzij haar ouders mocht ze haar dromen waarmaken en naar de kokschool gaan. Tijdens haar opleiding merkte ze al snel dat haar passie bij het bakken lag en wou ze daarin verder scholen. Ze wou niet enkel iets lekkers maken, maar ook iets dat leuk gepresenteerd is en zo groeide ze eigenlijk tot waar ze nu is. In de afgelopen drie jaar heeft ze al vijf kookboeken uitgebracht, maar voor Kerstmis wil ze iets uniek.

Echte kerstfan

Delphine is een grote kerstfan en het is dan ook tijdens die periode dat ze de meeste recepten schrijft. Om haar vrienden, familie en kennissen te verrassen maakt ze haar eigen kerstkrant op Happiedays. Op de eerste pagina wenst ze uiteraard iedereen een zalige Kerst en een gelukkig Nieuwjaar en de volgende pagina’s bevatten een tiental leuke kerstreceptjes.

Happiedays kerstkrantje

Om haar eigen persoonlijke toets te geven aan de krant startte ze op de online editor met een volledig blanco versie. Ze gebruikte enkel haar eigen foto’s en inspiratie voor het ontwerp van haar recepten haalde ze van Pinterest. De kranten liggen al klaar voor verzending en zij is er alvast heel positief over!

Een krant vol recepten voor Kertsmis
Delphine deelt haar gerechtjes in een gepersonaliseerde Kookkrant
Delphine maakt een kookkrant
Lees de kookkrant van Delphine