3 goede redenen om een cadeaukrant te maken

Het perfect cadeau vinden is niet altijd even simpel. We willen iets speciaal geven, maar zijn vaak inspiratieloos. Zo grijpen we al snel terug naar een eenvoudige wenskaart. Een uniek, gedrukte krant! Dat is dé verrassing voor vrienden en familie. Het is uniek, persoonlijk en origineel; alle criteria waar het perfecte cadeau aan moet voldoen. En dankzij Happiedays ligt jouw persoonlijk exemplaar binnenkort in de brievenbus.

Waarom een krant het perfecte cadeau is

1. Het is persoonlijk & gepersonaliseerd 

Een origineel cadeau of geschenk zoeken is altijd een helse opdracht. Hoe zorg je ervoor dat je uniek bent? Wij raden je één ding aan: maakt je cadeau zo persoonlijk mogelijk! Aan een persoonlijk cadeau hangt steeds een emotionele waarde vast. Daarom is een veelbetekenende, persoonlijk cadeaukrant ook een pak specialer dan een standaard cadeau. En wat is er persoonlijker dan een gepersonaliseerde krant vol leuke weetjes, gênante foto’s, belangrijke mijlpalen en persoonlijke berichtjes?

2. Het is zelfgemaakt & DIY 

Met een gepersonaliseerd krantje heb je niet alleen de moeite genomen om een leuk en origineel cadeau te bedenken, maar ga je nog een stap verder door zelf tijd en energie in het cadeau te steken. Hier is ook geen groot vakmanschap voor nodig! Met een beetje creativiteit kan je al snel iets (digitaal) in elkaar knutselen. In tegenstelling tot een gewone wenskaart, biedt een krant veel ruimte voor jouw ontwerpideeën. Zo maak je je krant zo persoonlijk als je maar wilt met creatieve lay-outs, toffe fotocollages en grappige reportages. Het is bovendien niet het prijskaartje die je cadeau waarde geeft, maar wel de moeite die je erin steekt om iets te zoeken.

3. Het is onverwacht & spontaan 

Het geven op een onverwacht moment is al origineel op zich. Maar persoonlijke geschenken gaan vaak gepaard met een belangrijke gebeurtenis in iemands leven. Hiermee toon je de ontvanger dat je aan hem denkt, met hem meeleeft en ook graag stilstaat bij zijn of haar hoogtepunten.Voor het 30e huwelijksverjaardag van je ouders. Voor de verjaardag van je beste vriendin. Voor het afscheid van een dierbare collega. Voor het afstuderen van je lief. Of gewoon zomaar, omdat je die persoon graag ziet. Want wie wordt er nu niet blij van een onverwacht geschenk?

Zelf een krant maken online

Happiedays is een online tool waarmee je met een lage oplage je eigen krant online kunt samenstellen, laten drukken en verzenden. Voor familie, vrienden, collega’s, ploegmaten… met onze gratis online tool en sjablonen stel je in 1-2-3 je eigen gepersonaliseerd krantje samen. Wij drukken en verzenden jouw krant vanaf 1 stuk.

1. Kies het ontwerp

Je hebt keuze uit enkele verschillende sjablonen maar je kan ook altijd met een blanco ontwerp starten. De sjablonen zijn volledig bewerkbaar, dus je kiest zelf welke elementen je graag gebruikt. Kan je niet kiezen? Combineer de leukste elementen uit verschillende sjablonen met een simpel knip en plak beweging.

2. Pas de lay-out aan

Draai de krant vervolgens volledig naar je hand. Je kunt heel gemakkelijk eigen teksten en foto’s aan je krant toevoegen. Versleep, roteer en verander van kleur en formaat. Voeg Word of andere documenten toe als pdf-bestand. Ga voor de look en feel van een klassieke en authentieke krant? Of heb je toch liever speelser ontwerp? Fleur de krant op met achtergronden, spreekballonen, stickers en spelpagina’s. Aan jou de keuze!

3. Wij printen en verzenden

Wanneer je klaar bent met je ontwerp ga je verder met de bestelling plaatsen. Je kiest zelf hoeveel exemplaren je wilt ontvangen. Geen grote oplage? Geen probleem! Wij drukken jouw krant al vanaf 1 stuk! Rechtstreeks bij vrienden en familie aan huis geleverd, of in pak verstuurd om later zélf uit te delen. Een uniek, gedrukte krant! Dat is dé verrassing voor vrienden en familie.

een krant als origineel cadeau - Happiedays
Ontwerp je krant met onze eenvoudige online editor
een cadeaukrant voor elke gelegenheid - Happiedays
Wij drukken en leveren jouw krant aan huis

Een cadeaukrant voor elke gelegenheid

  • Verjaardag: Het perfecte verjaardagscadeau vinden is niet altijd even simpel. We willen iets speciaal geven, maar zijn vaak inspiratieloos. Met een gepersonaliseerde krant vol felicitaties, leuke anekdotes, gênante herinneringen heb je ongetwijfeld een uniek en origineel cadeau.
  • Huwelijk: Tegenwoordig krijgen de meeste koppels het liefst geld cadeau. Maar een standaard envelop kan enigszins onpersoonlijk en ongeïnspireerd aanvoelen. Daarom is een zelfgemaakte huwelijkskrant vol gelukwensen, foto’s en relatiemijlpalen een uniek en origineel alternatief.
  • Pensioen: Een doos pralines of fles champagne zijn leuke cadeaus, maar zijn ook minder persoonlijk. En met een traditionele kaart ben je snel beperkt in ruimte. Maar met een eigen pensioenkrant kunnen alle collega’s uitgebreid te tijd nemen om mooie herrinneringen en gelukwensen neer te pennen.
  • Jubileum: Zoek je een origineel cadeau voor de 50e huwelijksverjaardag van je ouders? Verras met een gepersonaliseerde huwelijkskrant vol foto’s uit de oude doos, herinneringen aan het huwelijksfeest, felicitaties van vrienden en familie en de grootste mijlpalen van de relatie.
  • Collega: Je wilt je klanten verrassen met een uniek cadeau? Verstuur geen digitale mailing maar stuur een papieren krant met leuke foto's! Of vier de 25-jaar bestaan van je bedrijf met een eigen bedrijfskrant waarin je je personeelsleden eens extra in de kijker te plaatsen
  • Moederdag: Op Moederdag draait het namelijk niet om de geldwaarde van het cadeau, maar om de geste. Jouw mama houdt vast en zeker van een veelbetekenend, persoonlijk cadeau. En wat is er meer persoonlijk dan een zelfgemaakte, gepersonaliseerde moederdagkrant?
  • School: Op het einde van het schooljaar brengen leerlingen vaak een cadeautje mee om hun leerkracht te bedanken. Een zelfgemaakte klaskrant is een origineel afscheidscadeau voor de juf. Plaats de leukste momenten van het afgelopen schooljaar op een rijtje en bedank de leerkracht uitbundig.
  • Vriendinnen: Heb jij ook een vriendin uit de duizend? En denk je wel vaker dat je haar daar echt eens voor moet bedanken? Jullie hebben vast een heleboel leuke belevenissen achter de rug. Bundel jullie avonturen in één verhaal en verras je beste vriendin met dit uniek en origineel cadeau -  zomaar, omdat het nu eenmaal kan!