Een origineel geschenk voor papa

Heb je een hechte band met je vader? Staat hij je steeds bij met raad en daad en helpt hij jou bij alles wat je doet? Kan je voor een nuchtere en heldere kijk op de zaak altijd bij hem terecht? Zorg dan eens voor een uniek cadeau voor een unieke papa? Vervang zijn dagelijkse krant door een gepersonaliseerd exemplaar. Nog nooit zal hij met zoveel plezier een krant opengeslaan hebben!

Vaderdag is de ideale dag om je vader zo'n krantje te geven. Op Vaderdag geven we onze papa’s bijzondere aandacht. Er zijn verschillende manieren om hem te verrassen, maar het beste cadeau maak je hier zelf. En het is niet eens duur. Een nieuwe boormachine of smartphone vindt hij ongetwijfeld leuk maar een originele papieren krant met foto's, teksten en unieke herinneringen wordt een schot in de roos!

beste vader
eerste vaderdagcadeau

Het eerste vaderdagcadeau?

Wil je je man of partner eens in de bloemetjes zetten om hem te bedanken om zo een geweldige vader te zijn? Met wat lieve woorden maak je er voor hem een onvergetelijke dag van. Zet ze op papier en maak een krant voor hem van jou en je baby of laat de (grotere kinderen) meewerken en knutselen aan dit persoonlijke vaderdagcadeau. Bovendien het perfecte cadeau voor zijn eerste vaderdag!

Hoe maak je een persoonlijk geschenk met Happiedays?

De hoofdingrediënten heb je waarschijnlijk al in huis: leuke foto's, mooie teksten en de beste herinneringen. Een grapje en een tekstje uit het hart en je papieren krant is zo klaar. Wedden dat je met dit geschenk je papa echt zal ontroeren? Je zorgt voor een mooi moment en hoeft er niet aan te twijfelen dat het dé krant zal zijn die steeds bovenaan op het salontafeltje ligt.

Op zoek naar nog meer inspiratie voor een vaderdagcadeau? Bezoek dan onze Pinterestpagina ‘Origineel vaderdagcadeau voor papa’

Volg het bord Origineel vaderdagcadeau voor papa van Happiedays - krant maken op Pinterest.