5 leuke cadeautips voor Vaderdag

Ben je al in actie geschoten voor Vaderdag? Geen paniek, voor een origineel vaderdaggeschenk, hoef je niet zo nodig ver te zoeken of diep in je portemonnee te tasten. Op Vaderdag is het namelijk het gebaar dat telt en niet de geldwaarde van je geschenk. Maak daarom eens een krant voor papa. Het is een mooie en levendige herinnering aan en van zijn kind(eren) en dit cadeau is echt niet duur.

online krant maken

CADEAUTIP 1: EEN GESCHENK KNUTSELEN

Het leukste cadeau voor vaders is een geknutseld geschenk met liefde gemaakt. Schaar, lijm en papier heb je dit keer niet nodig. Ook schrijftalent is geen echte must. Met enkele leuke foto’s en teksten of gedichten op je computer ga je eenvoudig aan de slag. Blik op Vaderdag even terug op enkele leuke momenten. Je vindt waarschijnlijk zelfs foto’s terug die hij nog nooit te zien kreeg. Happiedays is een online toepassing waarmee je je eigen krant kan ontwerpen en laten drukken en dit vanaf 1 exemplaar! Een echt hebbeding en het ideale cadeau om je papa te vieren.

gezin fotocollage

CADEAUTIP 2 : EEN FOTOCOLLAGE VAN HET GEZIN

Een foto-overzicht van het volledige gezin of de hele familie is een heel leuk cadeau om vaders mee te plezieren op Vaderdag. Voeg er de verjaardagen en enkele memorabele momenten van de voorbije jaren aan toe en je krijgt een uniek geheel. Bundel je verhaal in een zelfgemaakte krant die ongetwijfeld een vaste plaats in huis krijgt. Een echt hebbeding, een vaderdaggeschenk met blijvende waarde, leuk om te doorbladeren! Happiedays is een online toepassing waarmee je je eigen krant kunt personaliseren, laten drukken en verzenden. Wij helpen je graag op weg naar de perfecte vaderdag.

hobby fotografie

CADEAUTIP 3 : EEN HOBBYKRANT MAKEN

Wat doet je vader zoal in zijn vrije tijd? Misschien is hij sportief en werkt hij aan zijn conditie met fietsen, lopen, zwemmen of voetballen? Of is hij eerder een passieve sporter en hevige supporter van zijn favoriete basketbalploeg? Of een levensgenieter die houdt van een heerlijk restaurantje... Je vader vindt het ongetwijfeld heel leuk als je enkele leuke anekdotes, verhalen en foto’s van hem verzameld. Maak een krantje over wat hem gelukkig maakt en geef hem dit unieke verhaal cadeau.

Een online krant maken is heel eenvoudig met Happiedays. In een handomdraai kan je online je eigen krant maken. Vaders vinden het fantastisch als ze een zelfgemaakt cadeau krijgen, zeker op een dag als Vaderdag. Eigenlijk is het kinderspel: je kiest een ontwerp, plaatst je eigen teksten en beelden en plaatst je bestelling.

oufe foto's

CADEAUTIP 4 : OUDE FOTO’S VAN PAPA

Wat is er leuker dan kinderfoto’s? Maak een overzicht van alle leuke foto’s van jezelf en je vader en stop ze in een krant. Misschien zie je wel een hoop gelijkenissen en plaats je die foto’s nu eens naast elkaar? ‘Zoek de 7 verschillen’, is een klassieker die bij iedereen een glimlach op het gezicht zal toveren. Bij Happiedays kan je je krant volledig aanpassen naar je eigen wensen en stijl. Speel onder één hoedje met mama en verras papa met foto’s uit de oude doos!

reisverslag

CADEAUTIP 5: EEN MEMORABELE REISKRANT

Een fotocollage is een leuke herinnering aan een reis of citytrip. Zo’n collage kan je eenvoudig samenstellen met Happiedays, een prima en gebruiksvriendelijke tool. Een zelfgemaakte krant is een origineel reisverslag en is bovendien een uniek cadeau. Maak voor vaderdag eens een leuk overzicht van jullie vakantiefoto’s. ‘Met papa de wereld rond’ in krantformaat is het perfecte geschenk voor jouw papa!