Een uniek zelfgemaakt moederdagcadeau ontwerpen

De tweede zondag van mei is het weer zover : Moederdag. Het is een eeuwenoude traditie waarbij mama extra in de bloemetjes wordt gezet.

Een moederdagcadeau om nooit meer te vergeten

Heb je altijd al je eigen krant willen maken en ben je nog op zoek naar een uniek idee voor Moederdag? Dan sla je bij Happiedays twee vliegen in één klap. Met de Happiedays-toepassing kan je zelf een moederdagkrant maken. Happiedays zorgt ervoor dat je via een eenvoudige editor de leukste afbeeldingen en teksten kan maken. Daarna zal het Happiedays-team deze krant voor je drukken en versturen naar waar jij wil.

Zet je mama in de bloemetjes met een uniek cadeau

Een zelfgemaakt cadeau is altijd een meerwaarde t.o.v. een geschenk dat je aankoopt. Ben je als echtgenoot of vriend op zoek naar iets origineels als moederdagcadeau, dan kan je (eventueel samen met de kinderen) in een handomdraai een eigen gemaakte krant maken. Happiedays is voor alle leeftijden en zorgt voor een unieke invulling van je moederdagcadeau.

Moederdag cadeau

Is je eigen krant maken moeilijk?

Niet met Happiedays. Eigenlijk is het simpel: je kiest een ontwerp, je zorgt voor je eigen invulling (tekst en beelden) en je bestelt een aantal gedrukte exemplaren. Happiedays zorgt voor de rest. Je kunt ervoor kiezen om zelf de kranten te versturen of je levert je adressenlijst en Happiedays zorgt voor de verzending.