7 leuke tips voor Moederdag

Zoals ieder jaar vindt Moederdag plaats op 10 mei. Ben je er nog niet uit wat je voor Moederdag zal kopen of maken? Geen paniek, een Moederdag cadeau hoeft zeker niet duur te zijn. Sterker nog, gekochte cadeaus zijn bij moeders helemaal niet zo populair! Op Moederdag is het namelijk de geste die telt en niet de geldwaarde van het cadeau.

Tip 1 : een creatief moederdagcadeau

Het cadeau dat moeders liefst krijgen is een zelfgemaakt moederdagcadeau. Heb je schrijftalent en magische foto’s op je computer om te delen met je mama? Dan is een krant maken ongetwijfeld een goed idee. Happiedays is een online toepassing waarbij je je eigen krant kan ontwerpen en laten drukken.

Tip 2 : een fotocollage van het gezin

Een foto-overzicht van het volledige gezin is een heel leuk cadeau om moeders mee te plezieren op Moederdag. Mama’s schenken namelijk veel aandacht aan hun gezin en zijn heel blij met foto's van hun kroost. Happiedays is een online toepassing waarmee je je eigen krant kunt personaliseren, laten drukken en verzenden.

Tip 3 : een moederdagkrant maken

Een online krant maken is zeer gemakkelijk. De Happiedays-tool zorgt ervoor dat je in een handomdraai een eigen krant kan maken. Moeders vinden het fantastisch als ze een zelfgemaakt cadeau krijgen, zeker op een dag als Moederdag. Is je eigen gepersonliseerde krant maken moeilijk? Niet met Happiedays. Eigenlijk is het kinderspel: je kiest een ontwerp, je vult je eigen content in (tekst en beelden) en je bestelt een aantal gedrukte exemplaren.

Tip 4 : overzicht van kinderfoto’s

Wat is er leuker dan kinderfoto’s? Maak een overzicht van alle leuke foto’s van jezelf of je moeder en plaats ze in een krant. Met een eigen krant kom je origineler uit de hoek dan met een (elektronisch) fotoboek. Je kunt ervoor kiezen om de kranten zelf te versturen of je levert je adressenlijst en Happiedays zorgt voor de verzending.

Tip 5 : een creatieve tekst voor mama

Een eigen geschreven tekst voor je eigen moeder is nog altijd één van de meest indrukwekkende cadeau’s. Ben je creatief met tekst en wil je een origineel cadeau voor Moederdag? Dan kan je met de tool van Happiedays meteen aan de slag. Happiedays is een handig instrument om creatieve teksten op een leuke manier aan je mama te geven!

Tip 6 : reisfoto’s

Een fotocollage is altijd een leuke herinnering aan je reis of citytrip. Zo’n collage kan je natuurlijk ook samenstellen met een of andere fotobewerker, maar voor wie dat sneller wil doen, is Happiedays een prima en gebruiksvriendelijke tool.

Tip 7 : gedichtenbundel maken

Een eigen geschreven gedicht is soms veel meer waard dan een aangekocht geschenk. Mama’s houden van een geschenk waarin de creativiteit van hun kinderen zit. Heb je enkele mooie gedichten voor je moeder en wil je die in een leuke vorm aan haar geven? Happiedays heeft een unieke tool die vlot je favoriete gedichten in een mooi overzicht plaatst. Start nu meteen!