Alles wat je moet weten over jouw krant!

Hoe groot is mijn krant?

De bladspiegel (gesloten formaat) van de krant is 280 x 400 mm, de zetspiegel (het bedrukte gedeelte) 250 x 370 mm.

Gebruiken jullie echt krantenpapier?

Een krant met de look & feel van een echte krant? Voor Happiedays hebben we echt krantenpapier klaar. We drukken kranten tot 12 pagina’s op een iets steviger papier. Zo hou je de krant makkelijk vast. Vanaf 16 pagina’s schakelen we over naar een lichtere papiersoort. Beide papiersoorten zijn milieuvriendelijk en dragen een FSC-label.

Waarom zijn er markeringstekens op mijn krant?

Op de laatste pagina van de krant staat een banner van happiedays. Deze banner kan niet verwijderd worden of overschreven. Je ziet deze banner in de editor en in de pdf. Om technisch jouw bestelling goed te kunnen verwerken, maken we gebruik van enkele markeringstekens. Deze staan in de marge en hebben geen invloed op jouw tekst of foto’s.

Waarom laadt mijn krant niet op?

Dit kan met de browser te maken hebben. Ons online platform wordt het best door Chrome ondersteund. We raden je dan ook aan om deze browser te gebruiken aangezien andere browsers (Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera…) voor problemen kunnen zorgen bij het laden, bewerken of opslaan.

Ecologisch drukprocédé

We drukken op een digitale rotatiepers met watergedragen inkten (inktjet). Dankzij deze milieuvriendelijke  technologie kunnen we jou een mooie en unieke krant aanbieden!

Waar kan ik enkele voorbeelden vinden?

Mooie voorbeelden van onze kranten vind je op onze Pinterestpagina en op onze voorbeeldenpagina.