Een krant voor nationale vriendinnendag

Een vriendinnenkrant maken als uniek cadeau

Heb jij ook een vriendin uit de duizend? En denk je wel vaker dat je haar daar echt eens voor moet bedanken? 19 maart 2016 is de dag bij uitstek want dan is het nationale vriendinnendag! En wij hebben het perfecte idee gevonden om jouw vriendin eens extra in de watten te leggen. En ja het kost een beetje moeite, maar dat is ze wel waard, toch?

Happiedays Maak je eigen krant vriendinnendag

Ga op zoek naar een of enkele leuke activiteiten waar ze dol op is. Plan samen met haar een tof vriendinnenuitje of neem haar mee als verrassing. Maak er een leuke dag van en neem vooral eens uitgebreid de tijd om wat bij te babbelen of iets te doen waar jullie anders nooit aan toekomen.

Wie op nationale vriendinnendag zijn of haar vriendin goed wil bedanken doet dat best met een persoonlijk geschenk. Geef een blijvend cadeau dat aangeeft wat ze voor jou betekent. Met enkele leuke foto’s en toffe anekdotes heb je al snel een origineel en mooi cadeau. Je kan ze verzamelen in een krant speciaal voor haar. Heel leuk om te maken, te geven en vooral om te krijgen!

Jullie hebben vast een heleboel leuke belevenissen achter de rug en de kans bestaat dat je die wel eens gaat vergeten met de tijd. Leg ze dus op tijd vast, nu je het je nog kan herinneren. Bundel jullie avonturen in één verhaal en verstuur het rechtstreeks naar je vriendin of geef de krant zelf en geniet van haar reactie. Het zal in ieder geval een grote verassing zijn als ze deze gepersonaliseerde krant ontvangt en ziet hoeveel moeite je voor haar deed.

Maak je eigen krant door een ontwerp te kiezen dat bij jullie past of start met een blanco ontwerp. Gebruik je fantasie en creativiteit en geef je vriendin een uniek cadeau.