Valentijnskrant

Happiedays maak je eigen krant valentijn

Een valentijnscadeau om mee te scoren!

Bij een valentijnscadeau denken we onmiddellijk aan klassiekers zoals bloemen, pralines, juwelen, parfum en een romantisch etentje. Heel leuk maar de persoonlijke touch ontbreekt soms bij deze cadeaus. Wil je er iets speciaal van maken dan kan je hier op een eenvoudige manier een origineel cadeau maken. Een gepersonaliseerde krant is het ideale geschenk voor jullie Valentijnsdag!

Cadeautips voor Valentijnsdag: De do’s en don’ts voor 14 februari

Ben je een romantische ziel of een avontuurlijk type? Een krant is een leuk cadeau voor hem en haar. Op zoek naar inspiratie voor een leuk cadeau voor je geliefde? Wij geven je graag enkele cadeautips om dit jaar te scoren bij je vriend(in), man of vrouw. Hoe meer aandacht je besteedt aan je valentijnscadeau, hoe groter de verrassing voor je partner.

De do's

  • Ga voor een gepersonaliseerd valentijnscadeau.

Had je al iets in gedachten? Houd dan zeker vast aan je leuke idee maar voeg er een persoonlijke touch aan toe. Dat kan je met een persoonlijke boodschap op een valentijnskaart of een gepersonaliseerde valentijnskrant. Voor wie indruk wil maken is een krant het ideale geschenk. In een gepersonaliseerde krant heb je de mogelijkheid om je liefdesboodschap kracht bij te zetten met jullie mooiste foto’s. Indruk maken hoeft niet veel tijd te kosten zolang je krant maar persoonlijk is en recht uit je hart komt. Met enkele persoonlijke teksten en foto’s heb je in een handomdraai een unieke krant voor je vriend(in) of partner. Door de lage kostprijs kan je dit originele cadeau trouwens perfect combineren met een ander valentijnscadeau voor hem of haar. Da’s dubbel scoren!

Happiedays maak je eigen krant valentijn
  • Koop een heliumballon en hang er je liefdesboodschap aan.

Er zijn online heel wat leuke ballonnen te vinden. Bestellen is heel eenvoudig en ze worden vaak snel geleverd. Kies voor een gepersonaliseerd exemplaar met een leuke foto of een ballon in de vorm van een hart met jullie eigen namen. Zorg voor een echte verrassingen en verras je geliefde. Met een zelfgemaakte krant aan je ballon maak je het geheel af. Creëer een leuk moment waarbij de ballon als verrassing in de kamer staat/hangt. Succes gegarandeerd!

  • Kies een leuk momentje uit op samen van je valentijnscadeau te genieten.

Lezen jullie samen de krant of heeft je lief een vast ‘krantenmomentje’? Zorg ervoor dat op valentijn niet de traditionele krant klaarligt maar wel jullie eigen ‘love paper’. Geen krantenlezers? Een lekker ontbijtje in combinatie met een liefdesgazetje is sowieso een succes. Verras je valentijn met een onverwachts cadeau bij de start van de dag. We weten allemaal dat je hiermee punten gaat scoren.

  • Verras je lief met een old-school liefdesbrief.

‘Ik hou van jou’ zijn heel mooie woorden. Zeker als die woorden in de juiste context gezegd of geschreven worden. Niet zo een held in je liefdesverklaring maar wel dol op je lief of partner? Durf je gevoelens te uiten en schrijf ze eens neer in een valentijnskrant. Een combinatie van eigen teksten en beelden zorgt ongetwijfeld voor een mooi resultaat. Het vraagt een inspanning maar dat zie je aan het resultaat. Voor valentijn mag je al eens moeite doen ;-) Daar hoef je geen echte schrijver of dichter voor te zijn. Je kan met enkele leuke tekstjes of grappige artikels al heel veel zeggen. Je kan ook op zoek gaan naar mooie valentijnsgedichten die omschrijven wat jij ook wil zeggen. Of haal je grafische skills boven en maak een fotocollage met enkele bijschriften die ‘iets meer zeggen’. Jullie eigen krant, een speciaal cadeau voor een romantische valentijn.

Happiedays Maak je eigen krant valentijn
  • Kies een fotocadeau.

Geen enkel geschenk is zo persoonlijk als een fotocadeau waar jullie als koppel centraal staan. Vergeet de traditionele krant en vervang die door een persoonlijk exemplaar met jullie in de hoofdrol. Het is de ideale manier om even terug te blikken op jullie leuke tijd samen in enkele nieuwsberichten of fotoreportages. Verzamel foto’s van jullie leukste momenten zoals romantische dates of reizen (met de kinderen) en vul ze aan met anekdotes en persoonlijke verhalen. Belicht bijvoorbeeld eens de typische eigenschappen van je partner in een cartoon of grappig krantenartikel. Leuk  om te geven en om te krijgen!

Happiedays Maak je eigen krant valentijn
  • Geef een gepland cadeau

Uitstapje gepland? Misschien wil je je lief of partner wel verrassen met een weekendje weg, een wellness arrangement of een andere romantische uitstap. Kondig je verrassing op de juiste manier aan en laat 14 februari niet onopgemerkt voorbij gaan zonder cadeau. Om op Valentijnsdag zelf al een leuk geschenk te kunnen geven, kan het een goed idee zijn om je plannen voor een uitje al even neer te schrijven. Creëer een zelfgemaakte waardebon en geef tekst en uitleg bij je valentijnsuitje. Of misschien geef je je geliefde al enkele keuze-opties binnen je vooropgestelde programma. Je kan alles kwijt in je persoonlijke krant.

Wie zijn partner nieuwsgierig wil maken, kan de verrassing ook verborgen weergeven en van de krant een ontdekkingstocht maken. Met een kruiswoordraadsel, geheime boodschappen en moeilijke vragen kan je van je krant een puzzelopdracht maken. Zo geef je je lief of partner de mogelijkheid om de verrassing zelf te ontcijferen. Niet gevonden? Dan wordt het een complete verrassing. Een ideaal geschenk dus om je partner te doen verlangen naar jullie Valentijnsdag en het verrassingseffect in zijn of haar handen te leggen. Misschien zijn jullie vrienden wel bereid om mee te werken aan de verrassing en kennen zij enkele antwoorden die nodig zijn om de oplossing te ontcijferen.

De don'ts

  • 14 februari vergeten of nog erger, doen alsof je het vergeten bent.
  • Elk jaar hetzelfde cadeau geven. WOW, verrassing!
  • Denken dat je met een doos pralines, het perfecte valentijnsgeschenk gevonden hebt. Euhm, niet echt!
  • Is je lief een een taalfreak? Dan wordt ‘Mijn valentijn kado voor jou’ op de voorpagina van je krant een FAIL. Ook met ‘valentijnskado’ zal je niet scoren.

Enkele tips voor een foutloos valentijnsgedicht

We schrijven ‘cadeau’ i.p.v. kado. En voor de hoofdlettergevoeligen onder ons; Valentijnsdag schrijven we met hoofdletter (officiële benaming van een feestdag), valentijn met kleine letter en ook alle samenstellingen met valentijn met kleine letter. Succes ermee!

Je kan kiezen voor een van de ontwerpen op onze website en daarop verder bouwen of misschien heb je zelf een hoop ideeën? Start dan met een blanco krant en stel zelf je lay-out samen. Hoe persoonlijker, hoe meer succes!