Een zelfgemaakte krant voor Vaderdag

idee kado vaderdag

 

 

Je wil jouw vader bedanken om er steeds voor jou te zijn? Op de leuke en gezellige momenten maar op moeilijke momenten? Kan je echt bouwen op je vader en staat hij altijd voor je klaar? Dan is Vaderdag hét moment om hem daarvoor te bedanken.

Als je nog op zoek bent naar een origineel cadeau, kies er dan voor om online je eigen krant te maken en te laten drukken. Het is een leuke en unieke manier om je papa te verrassen. Je krant ontwerpen kan bovendien heel snel gaan als je gebruik maakt van een onze vaderdagtemplate. Wedden dat je er zelf ook heel wat plezier zal aan beleven?

Een vaderdagcadeau om nooit meer te vergeten

Heb je al altijd je eigen krant willen maken en ben je nog op zoek naar een uniek idee voor Vaderdag? Dan sla je bij Happiedays twee vliegen in één klap. Met de Happiedays-editor kan je zelf een vaderdagkrant maken. Verzamel je leukste afbeeldingen en teksten en lay-out ze tot een mooi geheel. Klaar? Het Happiedays-team gaat je krant drukken en versturen naar het opgegeven adres. Eenvoudig toch? Heb je meer tijd nodig dan één enkele avond om de krant te maken? Geen probleem, eens je bent ingelogd, wordt de krant voor je bewaard en kan je er op een later tijdstip aan verder werken.

kado vaderdag

Je leukste ideeën en een goedkoop cadeau in één

Een zelfgemaakt cadeau geeft altijd een meerwaarde in vergelijking met een ander geschenk. Ben je als echtgenoot of kind op zoek naar iets origineel als vaderdagcadeau, dan kan je (eventueel samen met de kinderen) zelf een krant maken. De eenvoudige tool is geschikt voor iedereen en zorgt voor een unieke invulling van je vaderdaggeschenk. En geef toe, een krant voor Vaderdag, wie heeft dit thuis liggen?

idee vaderdag

Je eigen krant maken is gemakkelijk

Eigenlijk is het simpel: je kiest een ontwerp, je zorgt voor je eigen teksten en beelden en bestelt een aantal gedrukte exemplaren. Het Happiedays-team zorgt voor de rest. Je kunt ervoor kiezen om zelf de kranten te versturen of importeert je adressenlijst en Happiedays zorgt voor de verzending. Met wat creativiteit is je krant zo gemaakt.

vaderdag cadeau maken

Enkele leuke ideeën voor je vaderdagcadeau

Je kan een themakrant maken met een specifieke stijl of zijn passie in de hoofdrol. Denk aan zijn favoriete bezigheden, talenten en de mensen die hij het liefst ziet. Zijn leven en jullie relatie is jouw inspiratiebron voor de krant. We hebben als voorbeeld al een themakrant voor je uitgewerkt.

‘Papa wint de vaderverkiezingen’.

De krant wordt een uitgebreid verslag van de afgelopen verkiezingen waarbij papa de grote overwinnaar was. Je kan een artikel wijden aan de succesvolle realisaties van papa en hoe hij tot de overwinning als ‘beste papa’ gekomen is. In deze krant krijgen de lezers een kijkje in het leven van het fenomenale partijkopstuk. De belangrijkste mensen in zijn leven worden aan het woord gelaten en vertellen iets over ‘vader als vader’. Met artikels zoals ‘Het kopstuk van de vaderlijst heeft gezegevierd!’ en ‘Vaderverkiezingen met voorsprong gewonnen door partij papa’ wordt het een krant waar hij echt trots op zal zijn. Stoefen mag!