Moederdagkrant

Moederdag cadeau

MOEDERDAG: VERRASSEN MET EEN CADEAU

Moederdag wordt gevierd op de tweede zondag in mei met uitzondering van de omgeving Antwerpen waar Moederdag wordt gevierd op 15 augustus. Op Moederdag worden er steeds geschenken gekocht voor moeder. Vader en kinderen geven met veel plezier cadeaus op deze dag en ook op de scholen worden er vaak creatieve cadeau’s in elkaar geknutseld om mama op een mooie manier te verrassen. 

Moederdag vieren

7 LEUKE TIPS VOOR MOEDERDAG

Ben je er nog niet uit wat je voor Moederdag zal kopen of maken? Geen paniek, een moederdagcadeau hoeft zeker niet duur te zijn. Sterker nog, gekochte cadeaus zijn bij moeders helemaal niet zo populair! Op Moederdag draait het namelijk om de geste en niet om de geldwaarde van het cadeau.

Cadeau voor moederdag maken

EEN UNIEK ZELFGEMAAKT MOEDERDAGCADEAU

De tweede zondag van mei is het weer zover: Moederdag. Een origineel cadeau of geschenk zoeken is altijd een helse opdracht. Hoe zorg je ervoor dat je uniek bent? Hoe kan je er je eigen creativiteit in stoppen? Er is maar één snelle en leuke oplossing: maak een moederdagkrant met Happiedays.

Moederdag cadeau als geschenk

MOEDERDAGTEKSTEN VERWERKEN OP EEN LEUKE MANIER

Moeders worden op de tweede zondag van mei (in de streek van Antwerpen op 15 augustus) vroeg gewekt door gerommel in de keuken en gestommel op de trap. Trotse kinderen brengen hun mama of moeke een ontbijt en zelfgemaakte cadeaus. Die dag is er speciaal om moeders te verrassen met originele cadeautjes.

Moederdag cadeau knutselen zelf maken

MOEDERDAGCADEAU KNUTSELEN

Op zoek naar leuke knutselideeën? Moederdag komt er snel aan en het is leuk om iets uniek en creatief aan mama te geven. Een gekocht geschenk is ook leuk maar iets wat zelf gemaakt is, komt nog altijd veel beter over. Happiedays helpt je om leuke ideeën om te zetten in een unieke krant voor moederdag.