Kerst- en nieuwjaarskrant

Happiedays maak je eigen krant kerst en nieuwjaar

Met Kerstmis en nieuwjaar is het bij velen de traditie om elkaar de mooiste wensen toe te sturen. In heel veel gevallen doen we dat op de traditionele manier, namelijk met kerst- of nieuwjaarskaarten. Veel mensen houden ervan om zelf wenskaarten te maken, maar nog meer mensen houden ervan om zelfgemaakte wenskaarten te ontvangen. Sommigen gaan kerstkaarten knutselen, anderen kiezen ervoor om online hun nieuwjaarskaarten te maken.

Bij Happiedays zijn we er steevast van overtuigd dat mensen het liefst een persoonlijke boodschap ontvangen. Een gepersonaliseerde kerst- of nieuwjaarswens van jou, speciaal voor hen ontworpen.

Zelf kaartjes maken lijkt daar dan ook ideaal voor. Het is heel leuk om te ontwerpen en je kan origineel uit de hoek komen, maar je hebt al snel te weinig plaats om er enkele grappige anekdotes en wat leuke foto’s van het afgelopen jaar aan toe te voegen. En met een fotokaart moet je vaak één of twee foto’s kiezen, en een heleboel foto’s laten vallen… Niet eenvoudig na een jaar vol mooie momenten met leuke en soms hilarische foto’s als herinnering.

Je kan die eeuwige zoektocht naar grote wenskaarten hier stoppen. Wij hebben een leuk alternatief voor jou! Dankzij Happiedays kan je zelf aan de slag met het ontwerpen van jouw persoonlijke kerst- en nieuwjaarskranten! Maak je eigen krant(en) en stuur dit jaar originele nieuwjaarswensen naar je vrienden en familie.

Wenskranten

Wenskaarten maken

We sturen wenskaarten naar elkaar voor verschillende gelegenheden. Bij een verjaardag, om iemand te bedanken of beterschap te wensen en uiteraard ook bij Kerstmis en nieuwjaar.

Een wenskaart online maken met Happiedays heeft eigenlijk enkel maar voordelen. Het is aan de ene kant heel leuk om zelf je eigen wenskaart(en) te ontwerpen. Je kan tijdens het opmaken jouw creativiteit volledig de vrije loop laten. Je kan naar hartenlust eigen foto’s opladen, en je kan zelf kiezen welke teksten je invoert en waar je ze plaatst. We hebben voor jou een kerst-template klaarstaan, maar je kan er ook voor kiezen om te starten van een blanco ontwerp. Aan de andere kant is het ook heel leuk om gepersonaliseerde kerst- en nieuwjaarswensen te ontvangen. Je geeft de lezer van je krant dus een heel speciaal gevoel. Durf te verrassen en ga zelf aan de slag!

Happiedays Maak je eigen krant kerst en nieuwjaar

 

 

Hoe begin ik aan mijn kerst- en nieuwjaarskranten?

Je kerst- en nieuwjaarskranten online maken is heel erg eenvoudig. Met onze gebruiksvriendelijke online editor en inspirerende templates die voor je klaarstaan kan je zelf aan de slag. Ook voor Kerstmis en nieuwjaar maakten we een template die je kan inspireren. Je kan ervoor kiezen om dit ontwerp te gebruiken om op verder te bouwen of je kan het gebruiken als inspiratiebron voor je eigen ontwerp.

Zelf wenskaarten maken was bovendien nog nooit zo fijn! Je haalt de leukste herinneringen naar boven en kan lekker creatief zijn. Met jouw originele nieuwjaarswensen in een krant zal je boodschap bovendien veel sterker overkomen. Je springt zeker en vast tussen de vele andere wenskaarten uit. Start met je ontwerp en maak iemand blij!

 

 

 

1001 tips voor wenskaarten

Heb je nog inspiratie nodig om je krant samen te stellen? Ga dan zeker online eens op zoek naar enkele mooie nieuwjaarsgedichten of originele kerst- en nieuwjaarsspreuken. Lees ook zeker eens de schrijf- en cadeautips die op deze pagina beschreven staan. Dit in combinatie met jouw foto’s en anekdotes van het afgelopen jaar vormt zeker en vast een mooi geheel!

Je wenskaarten bestellen bij Happiedays is speciaal door de vele mogelijkheden tot personalisatie. In elke krant kan je naar hartenlust foto’s en teksten plaatsen en zo iedere nieuwjaarswens uniek maken. En dat allemaal aan dezelfde prijs als identieke wenskaarten!

Happiedays maak je eigen krant kerst en nieuwjaar
Happiedays Maak je eigen krant kerst en nieuwjaar

 

 

 

 

Jaaroverzicht

Blik terug op alle mooie (en misschien ook minder mooie) momenten van het afgelopen jaar in een jaargazet! Een jaaroverzichtskrant is bovendien hét medium bij uitstek voor een kerstkaart of nieuwjaarswens. Zet de leukste momenten zoals verjaardagen, feestjes, zomerbarbecues, vakanties en dolle winterpret eens op papier. Het is erg leuk voor jezelf, maar ook heel leuk om te delen met anderen.

Personaliseer je kranten

Je kan elke krant uniek maken. Dat kan met een persoonlijke aanspreking of een verschillende boodschap, maar ook met andere foto’s of een aanpassing van de lay-out. De personalisatie van je kranten heeft bovendien geen invloed op de prijs van je bestelling. Geen reden om te twijfelen dus. Stuur al je vrienden en familie een gepersonaliseerde krant. Eenvoudig maar heel origineel en positieve reacties gegarandeerd!

Het personaliseren is heel erg eenvoudig. Vertrek van een basisontwerp dat je meerdere keren dupliceert. Dat doe je door de gewenste krant aan te klikken bij ‘Mijn kranten’ en die te dupliceren. Dupliceren is pas mogelijk als je krant drukklaar is. Daarvoor moeten de ‘Instellingen’ van je krant volledig ingevuld zijn.

Verzend de kranten naar iedereen die je liefhebt

Je kan met Happiedays heel makkelijk je kranten verzenden. Er zijn twee opties voor de verzending. Je kan ervoor kiezen om de bestelling naar jouw thuis te verzenden of rechtstreeks op adres naar de bestemmelingen. Bereken op voorhand de prijs van je verzendkosten op onze prijspagina. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Kerstkranten

Kerstkaarten maken

Zelf kerstkaarten maken is origineel en voor de ontvanger heel erg leuk om te krijgen. Er zijn veel mensen die ervan houden om hun eigen kerstkaarten zelf online te maken, met eigen foto’s en zelfgeschreven teksten. Zo bezorg je vrienden en familie een persoonlijke nieuwjaarswens. Met de online tool van Happiedays maak je zelf je eigen krant(en). Gemakkelijk, leuk om te maken, heel veel mogelijkheden, en gedrukt op echt krantenpapier!

Jouw wensen voor het nieuwe jaar als origineel kerstcadeau

Wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau hoef je het niet altijd ver te zoeken. Wij vervangen alle ‘kerstcadeautips’ door één leuk idee. Kerstcadeau voor hem of haar? Hier moet je zijn!

Iets origineel is heel vaak iets persoonlijk. Daarom is het leuk om als kerstcadeau zelf een krant te ontwerpen. Met een persoonlijke nieuwjaarskrant kan je terugblikken op het afgelopen jaar en de leukste herinneringen terug ophalen.

Iemand bedanken voor vriendschap en liefde, is iets wat we veel te weinig doen en soms moeilijk onder woorden kunnen brengen. Geef daarom eens een krant en zeg het met beelden of leuke quotes. Het is een warm gebaar en het ideale kerstcadeau.

Happiedays Maak je eigen krant kerst en nieuwjaar
Happiedays maak je eigen krant kerst en nieuwjaar

Teksten kerstkaarten

Een traditionele boodschap met gelukwensen is heel leuk om te krijgen maar durf ook eens verder te denken. Denk eens na over het afgelopen jaar en wat daarin goed of misschien wel fout gelopen is. Iedereen hoort graag dat een ander begaan is met jou en het beste met je voor heeft. En vergeet die grappige anekdote van afgelopen zomer niet te beschrijven. Ze tovert ongetwijfeld een lach op je vriend of vriendin haar gezicht. Een persoonlijke tekst voor kerst en nieuw is altijd leuk!

Grappige kerstkaarten

Ben je op zoek naar grappige kerstkaarten? Laat je creativiteit de vrije loop en maak zelf een kerstkrant. Maak bijvoorbeeld een strip met jou en je vrienden in de hoofdrol. Of vat de leukste quotes van je familieleden samen in een exclusieve nieuwjaarskrant. Ga aan de slag en verbaas iedereen met dit originele kerstgeschenk.

Nieuwjaarsbrieven

Nieuwjaarsbrief van de kinderen

Hebben de kinderen op school een mooie nieuwjaarsbrief gemaakt maar willen jullie graag wat extra exemplaren of wil je er zeker van zijn dat de grootouders de mooie brief goed kunnen lezen? Steek de nieuwjaarsbrief dan in een krantenjasje en bezorg iedereen een exemplaar. Je geeft de krant zelf af of wij versturen ze voor jou.

Happiedays maak je eigen krant kerst en nieuwjaar

Hoe maak ik die nieuwjaarskrant? Je scant de nieuwjaarsbrief in en plaatst hem in een krantenontwerp. Je kan er leuke foto’s aan toevoegen, of de brief overtypen en in een groter lettertype plaatsen. Daar zijn veel grootouders ongetwijfeld heel blij mee. De wensen van hun kleinkinderen lezen ze met veel plezier maar een klein kindergeschrift is niet altijd zo goed leesbaar. Heb je nog wat plaats over? Voeg er dan een mooie tekening aan toe. Misschien kunnen de kinderen wel een mooie kerstman of kerstboom tekenen?

Nieuwjaarsbrief voor de kinderen

Elk jaar schrijven de kinderen een mooie nieuwjaarsbrief voor hun ouders, meter, peter en grootouders. Zin om de kinderen eens te verrassen? Maak dan zelf een nieuwjaarsbrief voor hen. Verwerk er hun favoriete tv-personage of stripheld in en maak er iets speciaal van.

Een origineel en goedkoop cadeau waar ze ongetwijfeld heel blij mee zullen zijn!

Verzameling oude nieuwjaarsbrieven als nieuwjaarscadeau

Heb je ook nog ergens oude nieuwjaarsbrieven liggen die je wel eens wil delen? Graaf ze op en steek ze in een nieuw jasje. Scan de brieven in en plaats ze in een nieuwjaarskrant. Een origineel idee om oude wensen nieuw leven in te blazen en herinneringen op te halen. Ongetwijfeld een leuke cadeautip voor je medefeestvierders op oudejaarsavond.