Maak een eigen kampkrant

Maak je eigen jeugdkrant met de jeugdbeweging of kinderwerking - Happiedays

 

Joehoe, leiding en monitoren! Stuur jullie jongeren een zelfgemaakt jeugdkrantje!

Al gedacht aan een toffe krant vol verhalen, opdrachtjes en tips en tricks voor een corona-proof zomer? Speciaal voor jeugdorganisaties hebben wij een actie klaargestoomd om jongeren te verrassen met een zelfgemaakt krantje. Met onze kant-en-klare sjablonen is een jeugdkrant maken nooit zo simpel geweest. Wij drukken en verzenden deze individueel of per pak, vanaf 15 exemplaren. En voor slechts €3,5 per krant, verzending inbegrepen!

kampvuur kamp jeugdbeweging herinnering

Maak met de jeugdbeweging, sportkampen of kinderwerking je eigen kampkrant

Ben jij deze zomer ook op kamp geweest of ga je nog op kamp? Was je in stoer, grappig of gewoon keileuk gezelschap en wil je graag een leuke souvenir aan deze ‘happie days’? Maak dan een krant met foto’s, een dagboek, leuke anekdotes en een overzicht van de leukste activiteiten. Voor je kampvrienden, leiding of gewoon voor jezelf! Wij hebben alvast een avontuurlijke template voor je klaarstaan. Laat je inspireren of start een blanco ontwerp.

Kan je nog wat inspiratie gebruiken? Wij geven je met veel plezier enkele leuke tips mee om je kampkrant samen te stellen!

  • Gebruik leuke beelden die de sfeer van het kamp goed weergeven.
  • Schrijf een kort verslag van de activiteiten tijdens het kamp.
  • Maak een kruiswoordraadsel met vragen over de kampleden. Bijvoorbeeld: wie speelde gitaar tijdens het kampvuur? Je kan zo een kruiswoordraadsel makkelijk online maken. Probeer maar eens te zoeken op ‘kruiswoordraadsel maken’ in Google.
  • Heb je leuke weetjes over jullie avonturen op kamp maak dan een rubriek ‘Wist je dat?’.
  • Je kan ook samen met andere kampvrienden een krant maken en enkele persoonlijke verhalen en ervaringen opnemen in de krant.

Het wordt ongetwijfeld een origineel eindresultaat. Creatieve duizendpoten, ga jullie gang!