Geboorte

baby geboorte

Aankondiging zwangerschap

Nadat je enkele weken hebt gezwegen, is het eindelijk zover: je mag aan iedereen het goede nieuws verkondigen! Je kan je zwangerschap op een leuke en originele manier aankondigen met een zwangerschapskrant. Zo’n fantastisch moment maak je tenslotte maar één of enkele keren mee.
Je kan op de voorpagina een mysterieuze foto plaatsen om de nieuwsgierigheid van iedereen te wekken. In de krant zelf plaats je dan leuke foto’s van de eerste weken zwangerschap met teksten over hoe jullie die weken beleefden. Indien het niet om je eerste kindje gaat, kan je je zwangerschap bijvoorbeeld laten aankondigingen door de grote broer en/of zus. Iedereen zal dat ongetwijfeld geweldig vinden! Misschien kan het ook wel de aanzet geven om het meter- of peterschap te vragen? Laat je fantasie de vrije loop en deel jullie ‘happiedays’. Laat iedereen weten hoe tevreden jullie zijn met het toekomstige moeder- en vaderschap!

aankondigen zwangerschap origineel
geboorte meter en peter baby

Meter en peter vragen

Zoek je een leuke manier om de toekomstige meter en peter te vragen of ze die rol willen vervullen? Een krant is de ideale manier om het meter- of peterschap te vragen! Een leuk en origineel idee als dit zorgt bovendien gegarandeerd voor een ‘ja’ bij dit speciale moment.
Je kan misschien een echografie plaatsen op de voorpagina? Of schrijf een boodschap in naam van het kindje. ‘Het is wat moeilijk om een briefje te schrijven vanuit de buik van mama maar ik kreeg mijn boodschap toch in deze krant. Wil jij mijn meter/peter zijn?’. Wat je bijvoorbeeld ook kan doen is in de krant een vacature opstellen om aan te kondigen dat jullie op zoek gaan naar een meter en een peter. Die krant kan je dan laten bezorgen bij de (hopelijk) toekomstige meter en peter thuis. Zo sleep je ongetwijfeld een positief antwoord in de wacht!

Geboortekaartje

Ben je zwanger en wil je graag een uniek geboortekaartje? Denk dan aan eens een krant. Met Happiedays kan je je ‘geboortekrantje’ gemakkelijk zelf ontwerpen volgens jouw wensen. Is jullie kindje geboren, dan vullen jullie alle gegevens in en wij zorgen voor een snelle levering. Deze intense gebeurtenis verdient een unieke aankondiging!

Je kan in de krant bijvoorbeeld terugblikken op de unieke maanden van de zwangerschap en de lezer zo wat meer info geven over hoe jullie die intense en spannende periode beleefden. Het lijkt ons ook een leuk idee om op de voorpagina de eerste echografie naast een foto van jullie kindje plaatsen. Een uniek verhaal verdient een mooi medium. Het Happiedays-team helpt je graag met de verspreiding van jullie droomverhaal.

Wat kan je best vermelden in je geboortekrant?

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Geslacht
  • Gewicht
  • Ouders
  • Broers/zussen
  • Meter en peter
  • Adres en bezoekuren van de kraamkliniek
  • Thuisadres en telefoonnummer, met de vraag om een seintje te geven voor thuisbezoek
  • Waar de geboortelijst te vinden is (of cadeau-ideetjes)
geboorte krant geboorte kaart
babyborrel uitnodiging

Uitnodiging voor jullie doopfeest of babyborrel

De uitnodiging voor het doopfeest of de babyborrel bevat praktisch altijd enkele belangrijke zaken, zoals de naam en het geslacht van jullie wonderbaby, de plaats en het tijdstip van het feest, enkele cadeautips, enzovoort.
Naast deze praktische zaken is het ook wel heel leuk om uit te pakken met een unieke uitnodiging! Maak daarom een krant met foto’s van je kleine spruit en nodig zo iedereen uit die jullie liefhebben, want deze grote verandering in jullie leven moet gevierd worden!

Er staat alvast een template voor een ‘geboortekrant’ met mooi design voor jullie klaar.