De clubkrant of kampioenengazet

krant kampioenenviering bedanking seizoen

De clubkrant

Elk jaar worden er in de sportwereld heel wat indrukwekkende prestaties neergezet. En dat moet uiteraard gevierd worden. Op het einde van het seizoen staat iedereen vaak eens stil bij iedereen die het sportseizoen van de club mogelijk heeft gemaakt. In de eerste plaats de spelers, de trainer en het bestuur. Maar ook de ouders, medewerkers en tal van vrijwilligers zorgden ervoor dat het opnieuw een seizoen werd om nooit te vergeten. Hoe kan je hen dan beter in de bloemetjes zetten dan met een gepersonaliseerd cadeau?

Een clubkrant is de ideale manier om spelers, trainer(s), bestuur, medewerkers, ouders, vrijwilligers, of noem maar op, te bedanken voor hun inzet van het afgelopen seizoen. Op Happiedays kan je heel eenvoudig je eigen clubkrant samenstellen met teksten en foto’s die je zelf kiest. Laat de creatieveling in jou maar eens volledig gaan!

bedanking spelers en trainer tennis
krant kampioen winnaar atletiek

De kampioenengazet

Speelde je sportclub kampioen of wil je gewoon je ploeg na afloop van het seizoen eens extra in de kijker zetten? Dan is een kampioenenkrant hét middel bij uitstek hiervoor! We hebben al een template voor jou klaar staan, maar je kan er ook voor kiezen om te starten van een blanco ontwerp.

De mogelijkheden voor een kampioenenkrant zijn eindeloos. Plaats een groepsfoto van je ploeg op de voorpagina, plaats het eindklassement erin zodat het nooit meer vergeten wordt, laat enkele spelers of de trainer aan het woord,... Je kan ook de mooiste momenten van het seizoen nog eens in de krant plaatsen, of enkele hoogtepunten doorheen het seizoen. Of misschien zet je wel enkele spelers in de kijker en plaats je de bekendste clubliederen in de krant. Alles kan. Je voegt zoveel teksten en foto’s toe als je zelf wil.