Bedrijfskrant

krant bedrijf origineel

Een bedrijfskrant voor elke gelegenheid

Heb je ooit al eens nagedacht over het maken van een krant voor jouw bedrijf? Je kan er 101 kanten mee uit! Jouw firma in de kijker zetten, de werknemers uitnodigen voor een personeelsfeest, terugblikken op een geslaagde teambuildingsactiviteit, een collega die het bedrijf verlaat op een speciale manier bedanken, enzovoort. De mogelijkheden met een bedrijfskrant zijn eindeloos. Op Happiedays kan je zelf jouw eigen krant gaan samenstellen in onze online editor of je kan jouw eigen pdf’s opladen. We drukken vervolgens de kranten en bezorgen ze op het door jou doorgegeven adres (of adressen).

Hieronder kan je nog meer informatie vinden over het maken van bedrijfskranten!

Een krant als voorstelling van het bedrijf

Je kan een bedrijfskrant gebruiken om jouw bedrijf eens in de kijker te plaatsen. Dit kan voor verschillende gelegenheden, zoals x-aantal jarig bestaan, of gewoon eens zomaar. Het voordeel van een krant is dat het een hoge attentiewaarde heeft. Je krijgt tenslotte niet elke dag een gepersonaliseerd krantje in je handen.

voorstelling bedrijf bedrijfskrant
krant voor personeelsfeest

Een krant voor het personeelsfeest

Een andere gelegenheid om een bedrijfskrant te maken, is het personeelsfeest. Met een krant voor het personeelsfeest, maak je dat speciale feest nog een tikkeltje unieker! Je kan jouw personeel bijvoorbeeld uitnodigen via een gepersonaliseerde krant. Hierin geef je alle praktische info mee voor het feest, nl. datum, uur, locatie, thema, programma,… Het kan ook over een andere boeg gegooid worden, door bijvoorbeeld een krant te maken als menukaart en die vervolgens op tafel te leggen. Ook kan je na het personeelsfeest een fotoverslag maken om terug te blikken op een top feest.

Heel wat mogelijkheden dus!

Een krant voor een teambuildingsactiviteit

Als er binnenkort een teambuildingsactiviteit gepland staat in jouw bedrijf, denk dan zeker eens aan een krant van Happiedays. Het is een leuke en originele manier om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke teambuilding wordt. Je kan bijvoorbeeld een krant maken om de teambuilding aan te kondigen of om de werknemers uit te nodigen.

Je kan ook met een krant terugblikken op een geslaagde teambuildingsactiviteit. Maak een verslag van de leuke dag, en verrijk het met enkele foto’s. Je kan er zoveel in de krant plaatsen als je zelf wil!

krant activiteit teambuilding
bedanking collega krant pensioen

 

Een krant als afscheid van een collega

Wanneer een collega het bedrijf verlaat, of in pensioen gaat, wil je die uiteraard op een leuke manier bedanken voor de inzet op het werk en alle leuke momenten samen. In een zelfgemaakte krant kan je een blik werpen op de grootste mijlpalen en realisaties uit de carrière van die persoon, enkele typische eigenschappen van hem of haar bespreken en misschien zelfs voorstellen hoe de ‘gepensioneerde’ de tijd vanaf nu zal kunnen invullen.

Meer inspiratie voor een pensioenskrant kan je vinden op onderstaande pagina!