Moeders verdienen een uniek moederdag cadeau

Moederdag kado maken

Mama's staan altijd in weer en wind voor je klaar. Ze zorgen dat er lekker eten op tafel staat. Ze helpen je bij dagdagelijkse klussen en staan altijd klaar met de beste raad. Kortom je mama betekent heel veel voor jou. Om die redenen verdient jouw mama een uniek cadeau.

Zondag 8 mei 2016 is de ideale dag om je mama in de watten te leggen. Het is namelijk Moederdag. De dag waarop mama's verwend moeten worden. Er zijn verschillende manieren hoe je je mama kan verwennen. De meest voorkomende manier is door een leuk en origineel moederdag cadeau te geven die haar hart veroverd.

Naast een leuk moederdag cadeau moet je mama het gevoel hebben dat het voor één keer andersom is: jij staat klaar om je mama een onvergetelijke dag te bezorgen die ze nooit meer vergeet.

Een onvergetelijk en leuk moederdag cadeau hoeft niet duur te zijn. Je moet haar emotioneel raken door een persoonlijk cadeau te geven. Eentje die haar hart veroverd. Ik kan je nu al vertellen dat een nieuw strijkijzer of keukenrobot haar hart niet veroverd. Je mama wilt zich geliefd voelen. Door een nieuw strijkijzer herinner je haar weer aan alle dagdagelijkse taken die ze net op Moederdag moet vergeten.

Je doet dit door een persoonlijk en leuk moederdag cadeau te geven. Je kan bijvoorbeeld een persoonlijk moederdag cadeau knutselen want een zelf gemaakt cadeau heeft een grotere emotionele impact dan een voorverpakt cadeau.

Bij Happiedays kan je een originele papieren krant maken met de leukste foto's, teksten, etc met unieke herinneringen!

cadeau moederdag

Hoe maak je een persoonlijk cadeau met Happiedays?

Je kan je papieren gedrukte krant een persoonlijke toets geven door lieve teksten over jouw mama te schrijven. Je kan foto’s gebruiken die een herinnering bevatten. Herinneringen waar jouw mama spontaan aan denkt. Voeg je die twee dingen samen en je hebt een persoonlijk cadeau die het hart van je mama zal veroveren. Voeg je daar ontbijt op bed aan toe en je hebt alvast een dag die ze nooit meer zal vergeten.