Populaire themakranten

Benieuwd naar de kranten van onze klanten? Bekijk hier enkele voorbeelden

Jarig verjaardagsfeest feestvarken vieren

Verjaardag 

Maak van jouw verjaardag of die van een ander een onvergetelijk moment! Geef je een verjaardagsfeest? Dan is een krant de origineelste manier om je gasten uit te nodigen. Ga je zelf naar een feest of wil je iemand verrassen met een gepersonaliseerd cadeau, dan zit je hier goed. Je stelt je krant(en) zelf samen in de kranten-editor van Happiedays en kan die nadien zelfs rechtstreeks naar de jarige of je gasten versturen.

Pensioen / Een origineel afscheidscadeau

Ken je iemand die op pensioen gaat? Laat dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Geef met de collega’s een mooi afscheid en bedank hem of haar voor de inzet op het werk en de leuke momenten samen. In een krant kan je de grootste mijlpalen en realisaties uit de carrière op een rij zetten, de typische eigenschappen van die persoon bespreken en misschien zelfs voorstellen hoe de ‘gepensioneerde’ de tijd zal kunnen invullen. ‘Het leven zoals het is na het werk’: eindelijk eens uitrusten of alles doen wat er nooit van gekomen is? Wie zou niet blij zijn met de woorden ‘we zullen je missen’ in een echte krant? Een Happiedayskrant is het ideale afscheidscadeau om een pensioen te vieren.

cadeau pensioen geschenk pensioen collega
jubileum huwelijksverjaardag jubilee indiensttreding

Jubileum 

Een huwelijksverjaardag of ambtsjubileum vieren? Laat deze unieke gebeurtenis niet zomaar voorbijgaan! Je kunt de gelukkige(n) een krant geven als cadeau of misschien organiseer je als jubilaris zelf een feest en wil je de gasten op een originele manier uitnodigen. In beide gevallen is een krant maken met Happiedays een goed idee!

Geboorte 

De geboorte van een kind is een wonder. Het zorgt voor mooie momenten en brengt veel emoties met zich mee. Happiedays wil zowel de ouders, familie en vrienden van dit kleine wonder hun verhaal laten vastleggen. Dit langverwachte moment blijft ongetwijfeld het best vereeuwigd in een Happiedays-krant. Zowel de aankondiging van de zwangerschap en geboorte, de vraag voor het meter- en peterschap als de uitnodiging voor het doopfeest of de babyborrel zullen niet onopgemerkt voorbij gaan. Deel deze ‘happiedays’ en laat iedereen weten hoe tevreden jullie zijn met (de komst van) je kindje.

baby geboorte kindje doop babyborrel
Huwelijk bruiloft trouwen wedding ideeën

Huwelijk 

Zijn jullie verloofd en de mooiste dag van jullie leven aan het voorbereiden? Denk dan zeker eens aan de vele mogelijkheden die Happiedays jullie kan bieden. Jullie willen een unieke uitnodiging maken of stijlvolle en persoonlijke tafeldecoratie? Maak dan online jullie originele huwelijkskrant. Vergeet ook zeker achteraf de gasten niet op een originele manier te bedanken. Maar ook als je zelf bent uitgenodigd op een huwelijksfeest kan je bij Happiedays terecht. Geef eens een uniek geschenk en verras de bruid en bruidegom. Jullie bruiloft onvergetelijk maken? Dat kan met Happiedays!

Begin werkjaar

Wil je als leider, begeleider of bestuurslid de leden van je jeugdbeweging, studentenvereniging of sportclub op een leuke en originele manier verwelkomen bij de start van het nieuwe werkjaar? Verras hen dan met een krant die je zelf ontworpen hebt. Je kan er je leden in begroeten, alle leiding en bestuursleden voorstellen, een overzicht geven van het jaarprogramma en nog zoveel meer. Het wordt gegarandeerd een succes!

start werkjaar jongeren
Kampen tent jeugdbeweging fos scouts klj

Op kamp met je jeugdbeweging

Voor alle jongeren die in een jeugdbeweging zitten, is het zomerkamp hét hoogtepunt van het werkjaar. Een heel jaar leef je toe naar het kamp. Voor het kamp treft de leiding, met volle zin, alle voorbereidingen. In vele gevallen bezorgen ze hun leden een leuke uitnodiging, waardoor het verlangen naar het kamp nog groter wordt. Op het kamp beleeft iedereen vervolgens de tijd van z’n leven, maar hoe je het nu draait of keert, het kamp is altijd veel te snel voorbij. Gelukkig heeft de leiding nog een verrassing in petto: een mooie kampherinnering, zodat je nog elke dag kan terugdenken aan die ‘happiedays’!

Bedrijfskrant

Heb je ooit al eens nagedacht over het maken van een krant voor jouw bedrijf? Jouw firma in de kijker zetten, de werknemers uitnodigen voor een personeelsfeest, terugblikken op een geslaagde teambuildingsactiviteit, een collega die het bedrijf verlaat op een speciale manier bedanken, enzovoort. De mogelijkheden met een bedrijfskrant zijn eindeloos!

Maak een bedrijfskrant - Happiedays
hond kat beestenboel huisdier

Huisdieren 

Ook helemaal wild van je huisdier(en)? Maak een leuke krant met foto’s van je maatje(s). Voor jezelf, je huisgenoten, familie en vrienden. Iedereen mag weten hoe dol jij bent op je huisdier! Ga aan de slag met onze speelse ‘kattenkrant’ of laat je inspireren en start met een blanco ontwerp.

Halloween

Op 31 oktober is het Halloween! Kinderen verkleden zich en bellen aan bij huizen in de buurt. We versieren onze huizen met pompoenen en lichtjes, en roepen 'trick or treat!'. Leuk om te knutselen voor Halloween zijn Jack-o'-lanterns. Het zijn uitgeholde pompoenen met een lampje in. Maar ook een krant maken is een fijn idee. Nodig je vrienden uit voor een Halloweenparty, deel griezelrecepten en verras hen met de leukste weetjes over dit angstaanjagende feest.

halloween griezelen
sint maarten feest

Sint-Maartenfeest

Op 11 november of de dag ervoor vieren we Sint-Maarten. Het is de naamdag van Martinus van Tours, ook wel Sint-Martinus, Sinter Merte of Sinte-mette genoemd. Sint-Maarten was een populaire heilige, die eeuwenlang door veel mensen werd vereerd. Het woord ‘Sint’ betekent dat iemand een heilige is. De invulling van het feest verschilt per land en regio.

Een leuk idee voor Sint-Maarten is een krant maken met de kinderen. Het wordt een unieke verzameling van spelletjes en kleurplaten. En er is plaats voor een zelfgeschreven brief en wensen.

Krant voor of van Sinterklaas

De Sinterklaasperiode is opnieuw aangebroken. Kinderen schrijven brieven, zetten hun schoentje, er zijn overal sinterklaasfeestjes, en op straat loop je heel wat kans de goeie oude man tegen het lijf te lopen. De Sint komt niet bij iedereen langs. Sinterklaas houdt van brave kinderen die graag creatief bezig zijn. Hij zal zeker en vast heel blij zijn met een krant die gemaakt werd speciaal voor hem. Maar de Sint is zelf ook een echte krantenmaker. Misschien ontvang jij wel een gepersonaliseerde krant van hem in jouw eigen brievenbus.

Brief voor Sinterklaas

Kerstmis en Nieuwjaar

Wil je familie en vrienden graag eens op een originele manier verrassen tijdens de eindejaarsperiode? En wil je eens iets anders dan die traditionele kerstkaarten die je jaarlijks post? Verstuur dan een persoonlijke krant met zelfgeschreven teksten en eigen foto’s. Je kan hier jouw eigen kerstwensen of nieuwjaarskranten ontwerpen en laten versturen. Gebruik je creativiteit en verras iedereen!

Goede voornemens

Een nieuw jaar betekent voor velen het opstellen van nieuwe goede voornemens. Enkele populaire voornemens voor het nieuwe jaar zijn: meer aan sport doen, gezonder gaan leven, afvallen, je vrienden en/of familie wat meer verrassen, enzovoort. Het opstellen van die goede voornemens is helemaal niet moeilijk, integendeel! De voornemens in de praktijk brengen en ze effectief uitvoeren is meestal een ander paar mouwen. Ze worden vaak snel vergeten en daardoor ook niet meer uitgevoerd. Klinkt dit jou bekend in de oren? Dankzij Happiedays is dit verleden tijd! Je kan al jou goede voornemens bundelen in een zelfontworpen krant. Zo heb je jouw voornemens altijd bij de hand en kan je ze nooit vergeten!

goede voornemens lijst nieuw jaar
cadeau valentijn origineel tips

Valentijn

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Traditiegetrouw leggen we dan onze geliefde nog wat extra in de watten. Bij een valentijnscadeau denken we onmiddellijk aan de klassiekers zoals bloemen, pralines, juwelen, parfum of een romantisch etentje. Dat zijn allemaal hele leuke cadeautjes, maar de persoonlijke ‘touch’ ontbreekt hier vaak. Valentijn is een dag speciaal voor jou en je geliefde. Dan moet er toch wel iets persoonlijks aan jouw cadeau zijn; iets waar je lief of partner écht van opkijkt. Wil je er iets speciaal van maken? Dan kan je hier bij Happiedays op een heel eenvoudige manier een origineel cadeau voor je geliefde maken. Een gepersonaliseerde krant is het ideale geschenk voor jullie Valentijnsdag!

Carnavalskrant

In februari vieren we carnaval en dat doen we goed! Carnaval in Aalst, Brabant, Maastricht, Eindhoven of aan de andere kant van de wereld? Iedereen trekt zijn carnavalskleding aan en zet een steek (hoofddeksel bij carnaval) op zijn hoofd. Organiseer je zelf een carnavalsevenement en wil je dat iedereen erbij is? Lees dan zeker verder.

carnaval aalst

Vakantie/ Een persoonlijke reisgazet!

Ben je ook droevig omdat de vakantie gedaan is? Leg de leukste momenten vast in een krant en herbeleef het vakantiegevoel samen met je reisgenoten. Haal samen herinneringen op aan die leuke week aan zee in een ‘zeegazetje’. Of maak een fotocollage van die verre reis naar China in een ‘Chinapaper’. Alles is mogelijk! Er staat al een ‘reistemplate’ voor je klaar.

op reis vakantie krant
Nationale vriendinnendag

Nationale vriendinnendag

Heb jij ook een vriendin uit de duizend? En denk je wel vaker dat  je haar daar echt eens voor moet bedanken? 19 maart 2016 is de dag bij uitstek want dan is het nationale vriendinnendag!

Kampioenenviering

Wanneer het seizoen van je sportclub ten einde loopt, wil je graag enkele personen bedanken. De spelers, trainers, bestuur, ouders, enzovoort. Allemaal verdienen ze om eens in de bloemetjes gezet te worden voor het grenzeloze inzet. Met een clubkrant of kampioenenkrant kan je de ploeg en/of enkele personen op een heel originele en persoonlijke manier in de kijker plaatsen. De krant kan je laten leveren in de club of bij die personen thuis. Een gepaste verrassing bij een seizoen dat ze wellicht nooit meer vergeten.

kampioen zijn is plezan
communiefeest

Communiefeest / Lentefeest

Heb je binnenkort een eerste of een plechtige communicant in de familie? Of misschien wel een lentefeest? Dan geven jullie hoogstwaarschijnlijk een feest, en ben je op zoek naar enkele leuke ideetjes? Bij Happiedays houden we ervan om mensen te inspireren zodat de vrolijke dagen net dat tikkeltje mooier worden. Lees even verder en ontdek de vele mogelijkheden van een zelfgemaakte krant. Met enkele leuke teksten en foto’s heb je in een handomdraai een origineel bedankje, een mooie uitnodiging of een leuke menukaart. Zo maak je er ongetwijfeld een communie- of lentefeest van om nooit te vergeten!

Moederdag

Moederdag wordt gevierd op de tweede zondag in mei met uitzondering van de omgeving Antwerpen waar Moederdag wordt gevierd op 15 augustus. Op Moederdag worden er steeds geschenken gekocht voor moeder. Vader en kinderen geven met veel plezier cadeaus op deze dag en ook op de scholen worden er vaak creatieve cadeau’s in elkaar geknutseld om mama op een mooie manier te verrassen. Lees meer over Moederdag.

Moederdagcadeau moederdag origineel geschenk
Vaderdag geschenk

Vaderdag

In België wordt Vaderdag gevierd op de tweede zondag van juni, met uitzondering van Antwerpen. Daar wordt papa gevierd op 19 maart. In Nederland valt Vaderdag op de derde zodag van juni. De zoektocht naar een leuk cadeau voor vader is niet altijd gemakkelijk. Kleine kinderen verrassen papa met een leuk gedichtje of knutselen een geschenkje in mekaar. Maar wat kies jij voor je vader? Al eens gedacht aan een vaderkrant? Een krantje waarin je vader centraal staat. Het ideale cadeau om hem eens extra in de bloemetjes te zetten en tal van leuke herinneringen op te halen.

Einde schooljaar - Bedankt juf/meester!

Aan het einde van het schooljaar wil je je leerkracht graag bedanken. Hij of zij heeft je tenslotte weer heel wat bijgeleerd het afgelopen schooljaar. Hoe kan je de juf of meester nu het best bedanken? Je kan je er gemakkelijk van af maken met een fles wijn of een doosje pralines, maar je kan ook kiezen voor een origineel geschenk. Een uniek en verrassend cadeau waarmee je de juf en meester heel blij zal maken. Een persoonlijke krant bijvoorbeeld. Een krant door je eigen kind gemaakt, of een krant van de hele klas. Het is de mooiste herinnering die de leerkracht zich kan wensen en het zal de leerkracht nog lang bij blijven. Wist je trouwens dat een krant maken helemaal niet moeilijk is? We hebben speciaal voor deze gelegenheid enkele templates klaargezet. Nu is het aan jou. Klaar?

Einde schooljaar geschenk cadeau juf meester

Begin schooljaar - Terug naar school

Joepie, terug naar school! Het begin van een nieuw schooljaar wordt nog leuker met een krant in de klas. 1 september was nog nooit zo fijn! Maar de start van een nieuw schooljaar verloopt niet voor elke leerling even vlot. Nieuwe klasgenoten, een nieuwe juf of meester, een nieuw klaslokaal én nieuwe leerstof. Wil je als leerkracht of school die overstap voor de leerlingen aangenamer maken? Dat kan met Happiedays! Verwen je leerlingen in september met een schoolkrant en stel hen wat meer op hun gemak. Een nieuw schooljaar begin je gegarandeerd goed met een krant in de klas!

Terug naar school schoolkrant