Een halloweenkrant als uitnodiging voor een spook-taculaire filmavond

Gepubliceerd in de rubrieken

Halloween staat weer voor de deur. Dit jaar zullen we de verkleedfeestjes moeten overslaan, maar gelukkig bestaan er leuke alternatieven! Wat dacht je van een filmavond, bijvoorbeeld? Een griezelfilm kijken op Halloween is en blijft een klassieker. En een filmavond is gemakkelijk én veilig te organiseren – thuis met je vaste bubbel, of virtueel met een Netflix Party. Deel jouw passie voor griezelfilms met een eigen halloweenkrant en breng jouw vrienden en familie alvast in de Halloween stemming!

maak je eigen halloweenkrant - Happiedays
Halloween staat weer voor de deur
maak je eigen halloweenkrant - Happiedays
Een halloween filmavond is de ideale manier om deze dag te vieren

Leef toe naar je filmavond met de beste griezelklassiekers

Begin je halloweenkrant met een kort overzicht van de bekendste griezelfilms: van oude klassiekers zoals Albert Hitchcocks The Birds, Wes Cravens A Nightmare on Elm Street en Stanley Kubrics The Shining, tot moderne kaskrakers zoals Daniel Myricks The Blair Witch Project, Oren Pelis Paranormal Activity en John R. Leonettis Annabelle. Voeg bij elke film een korte samenvatting en beoordeling (met een persoonlijke pompoenenscore) toe. Met de beste griezelfilms op een rijtje krijg je iedereen direct in de Halloween stemming.

Personaliseer je krant voor een filmbeleving op maat

Naast de klassiekers kan je in je halloweenkrant voor elke lezer ook een persoonlijke aanbeveling toevoegen. Denk goed na over de interesses van je lezer en ga op zoek naar een film die bij hen past. Ken je iemand die graag danst? Dan is Luca Guadagninos Suspiria een echte aanrader! Of ken je iemand die zot is van Kerstmis? Dan is Tim Burtons A Nightmare Before Christmas de perfecte halloweenfilm! Personaliseer je kranten zodat iedereen een uniek exemplaar op maat ontvangt. De persoonlijke toets vinden ze vast geweldig!

Nodig vrienden en familie uit voor je filmavond

Houd je een filmavond met je bubbel? Dan kan je op de laatste pagina van je halloweenkrant de officiële feestuitnodiging plaatsen. Haal bijvoorbeeld inspiratie uit de vintage filmposters uit de jaren 70. Hier kan je ook alle praktische informatie in kwijt zoals tijd, plaats en dresscode (hoe griezeliger, hoe beter natuurlijk). De film van de avond? Zoek een Halloween-geïnspireerde griezelfilm die iedereen vast de stuipen op het lijf jaagt!

Deel je recepten voor de leukste halloweensnacks

Geen Halloween filmavond is af zonder de aangepaste macabere decoratie en huiveringwekkende hapjes. Geef in jouw halloweenkrant alvast wat recepten mee voor hapjes die iedereen gemakkelijk thuis kan maken! Heksenvingers, spinnenpizza’s, worstenmummies en hersendip... Halloween-geïnspireerde hapjes, spookachtige verkleedkleren en een angstaanjagende griezelfilm? Meer moet dat niet zijn voor Halloween!

maak je eigen halloweenkrant - Happiedays
De leukste halloweensnacks mogen op een filmavond niet ontbreken
maak je eigen halloweenkrant - Happiedays
Gezellig meegriezelen met een enge film? Meer moet dat niet zijn voor Halloween!

Maak je eigen halloweenkrant op Happiedays!

Wil je zelf ook een krant maken voor Halloween? Dit kan zeer gemakkelijk met Happiedays! Het is absoluut niet moeilijk! We hebben alvast een Halloween-geïnspireerde template voor je klaargezet. Zo kan je in 1-2-3 je eigen krant maken! Verras je vrienden en familie met een krant vol spookverhalen, knutselinspiratie, recepten, verkleedtips, en vooral veel vampieren, duivels, spoken en spinnen! Wie durft er jouw krant nog te doorbladeren?